Obavijesti

Sport

Komentari 19

Provocirao Stipu, ali nije uspio: To može samo moja draga žena

Provocirao Stipu, ali nije uspio: To može samo moja draga žena
12

Nokaut, zahvat, odluka sudaca... Nije me briga kako, samo me pobjeda zanima. Naravno da svi žele meč završiti što prije, tko ne bi volio ući, pobijediti nokautom i otići kući, rekao je Stipe uoči Cormiera

VIDEO

Stipe Miočić protiv Daniela Cormiera. UFC prvak teške kategorije, jedini koji je teškaški pojas obranio triput bori se protiv šampiona u poluteškoj kategoriji, čovjeka koji u karijeri ima samo dva poraza, oba protiv Jona Jonesa.

Borba je u Las Vegasu u nedjelju oko šest ujutro. 

POGLEDAJTE VIDEO

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'Cain je veći od Stipe'

Daniel Cormier jedan je od najvećih MMA boraca svih vremena. Žario je i palio teškaškom kategorijom, pobjeđivao je Franka Mira, Roya Nelsona, Antonija Silvu, a pobjedom protiv Josha Barnetta 2012. godine osvojio je Strikeforceov teškaški pojas.

Nitko ga nije uspio pobijediti, ali u to je vrijeme briljirao još jedan teškaš, Cain Velasquez, bliski Cormierov prijatelj. Upravo je zbog Velasqueza DC napustio tešku kategoriju i prebacio se u polutešku. 

- Da Cain Velasquez nije ozlijeđen, on bi bio prvak, ne Stipe - rekao je Cormier, ali Stipe na to nije ni trepnuo. 

- Živciraju li me ovakve izjave? Pa ja sam vatrogasac, tamo me uništavaju svaki dan, perem WC, kamion, ali ništa me ne može iživcirati. Samo moja supruga zna kako to učiniti - rekao je Stipe

Stipe: Samo moja žena zna tajnu

Cormier se vratio iz poluteške kategorije i pokušat će ući u izabrano društvo boraca koji su bili prvaci u dvije divizije. To su dosad uspjela samo četvorica, Randy Couture, BJ Penn, Conor McGregor i Georges St.Pierre. 

- Ovo mi je najveća borba u karijeri. Borim se protiv najuspješnijeg UFC prvaka u povijesti, protiv najopakijeg tipa na planeti. Ništa što sam dosad napravio ne može se mjeriti s ovime - rekao je Cormier i dodao:

- Stipe je fenomenalan, ali pobijedit ću.

To će biti jako teško. 

DC je vrhunski borac, u to nema nikakve sumnje, ali preko puta njega bit će američki vatrogasac hrvatskih korijena i gena, čovjek koji je apsolutni favorit. Tako misle i kladionice koje su na Stipu stavile koeficijent 1.40.

- Nokaut, zahvat, odluka sudaca... Nije me briga kako, samo me pobjeda zanima. Naravno da svi žele meč završiti što prije, tko ne bi volio ući, pobijediti nokautom i otići kući - rekao je Stipe.

Jedno je sigurno, čeka nas pravi vatromet u kavezu.

I, budite sigurni, bit će to otvorena borba, jer ni jedan ni drugi ne kalkuliraju. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem