Obavijesti

Sport

Komentari 174

Prozirne medalje za IO HNS-a: Hajduk im brani ulazak u ložu!

Prozirne medalje za IO HNS-a: Hajduk im brani ulazak u ložu!
1

Hajduk zaoštrava odnose s HNS-om, nakon što su oštećeni u finalu kup,a zabranili su dolazak svim članovima IO HNS-a ulazak u svečanu ložu Poljuda, a danas su im poslali i poseban poklon - prozirne medalje.

VIDEO

Nema mira na relaciji Hajduk - HNS, štoviše, nakon što je pitanje pobjednika finala kupa odlučeno pogreškama sudačke petorke, na čelu sa Zebecom i Križarićem, s Poljuda su zabranili ulazak u svečanu ložu svim članovima IO HNS-a, a na poklon su im poslali i ''prozirne medalje''.

- Izvršnom odboru Hrvatskog nogometnog saveza poslane su danas s Poljuda “prozirne medalje”, replike medalja koje su dodijeljene preksinoć u Vinkovcima osvajačima i finalistima Hrvatskog kupa. “Prozirnih” je medalja točno 17, namijenjenih za 17 članova tog tijela Hrvatskog nogometnog saveza... - priopćili su iz Hajduka i dodali:

- HNK Hajduk, do raspisivanja i provedbe demokratskih izbora unutar Hrvatskog nogometnog saveza te rješavanja aktualne situacije unutar sudačke organizacije zabranjuje ulazak u svečanu ložu članovima Izvršnog odbora HNS-a. Iznimke mogu biti tek slučajevi kada neki od članova IO HNS-a budu u nužnim ulogama predviđenim propozicijama, kao službeni predstavnici gostujućeg kluba. Naravno, svi članovi IO slobodni su, kao i ostali gledatelji, kupiti ulaznice za sve ostale sektore, odnosno tribine poljudskog stadiona i uživo gledati najgledaniji hrvatski klub (u upravo završenoj sezoni možemo se pohvaliti da na naše utakmice otpada čak 55% ukupne gledanosti lige uživo na svim stadionima).

Nakon Hajduka oglasila se i udruga Naš Hajduk, čije priopćenje prenosimo u cijelosti: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon predstave u srijedu i jučerašnjih medijskih istupa onih kojima bi jedini interes trebao biti nogomet sa što manje tzv. dvojbenih situacija, a ne režiranje istih, nema prostora za pitanje je li sudačka organizacija glavni egzekutor nogometne močvare kojoj svjedočimo godinama, alfa i omega problema na zelenim terenima. 

Naš Hajduk, kao i Hajduk, opetovano traže stranog respektabilnog povjerenika za suđenje i reorganizaciju sudačke organizacije kako bi se, barem što se sportskog dijela tiče, riješilo ovo pitanje. Onaj drugi dio, kazneni, u rukama je institucija i smatrali bismo neodgovornim da se ne angažiraju oko istraga sudačke organizacije i njihove povezanosti s ljudima koji u Osijeku čekaju presude. Policija i USKOK su već jednom odradili istragu i doveli do osude za sudačke iznude, vrijeme je da dovrše posao u nogometu i bace iza rešetaka sve one koji su zaslužili tamo biti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 174
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića