Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prva Spahićeva fotografija nakon teške prometne nesreće

None Foto: klix.ba 8

Teški dani Emira Spahića (39) zbog prometne nesreće krajem kolovoza napokon su iza njega. Nakon operacije je objavio fotografiju sa širokim osmijehom na društvenim mrežama i oduševio javnost...

Bivši kapetan bosanskohercegovačke reprezentacije, Emir Spahić (39), liječio se u Kliničkom bolničkom centru u Sarajevu nakon prometne nesreće koju je doživio 30. kolovoza kod Gacka puna 24 dana. Srećom, ozljede dobivene u nesreći u bolnici su uspjeli zacijeliti te je Spahić sretno stigao kući u Dubrovnik.

Fizioterapeut bosanskohercegovačke reprezentacije, Ismar Hadžibajrić, dobar je Emirov prijatelj još iz razdoblja kada je Spahić bio igrač reprezentacije. On je jedan od rijetkih koji su Spahića smjeli posjećivati u sarajevskoj bolnici. 

Upravo je Hadžibajrić na svom Facebook profilu objavio fotografiju sa Spahićem na kojoj se vidi da se Emir odlično oporavlja i uživa u društvu svoga prijatelja.

Podsjetimo, Emir Spahić, teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći. Ozlijedio se na suvozačevom sjedalu u prevrtanju terenca kod sela Ključ, kod Gackoga.  Nakon smještanja u intenzivnoj jedinici bolnice u Trebinju, helikopterom je prebačen u Sarajevo gdje je i operiran. Ozlijedio je prsni koš, bubreg i zdjelicu, no njegovo je zdravstveno stanje, srećom, sada dobro. Iako su neki mediji pisali da je Emiru otkazao bubreg zbog tromboze, to je njegova obitelj ubrzo demantirala.

Komentari (1)
  • Spaha je dobar covjek ,ne treba zaboraviti koliko je samo dobrotvornih organizovao i ucestovao od Dubrovnika pa do ostalih gradova ,on i dzeko su jednom cak i uprkos zabrani klubova dosli u zagreb na dobrotvornu dok skoro nitko "domaci " bio ..

    27. 9. 2019,   21:53