Obavijesti

Sport

Komentari 1

Prva pobjeda Vujovića na klupi Zagreba: Pao Jotićev Rabotnik

Prva pobjeda Vujovića na klupi Zagreba: Pao Jotićev Rabotnik
2

Bila je ovo jedna prava natjecateljska utakmica, a Lovro Jotić izrastao je u vrhunskog igrača. Imam osjećaj da s ovom pobjedom kreće jedno bolje razdoblje Zagreba, rekao je nakon svoje prve pobjede Veselin Vujović

VIDEO

Rukometaši Zagreba su napokon došli do pobjede. U utakmici 5. kola SEHA lige svladali su makedonske goste Eurofarm Rabotnik. U popularnoj 'dvojci' Doma sportova Zagrebaši su slavili s 24-23 i tako došli do prvog slavlja nakon pobjede nad  Metaloplastikom u prvome kolu.

Pokretanje videa...

00:11

Subotnji susret bolje su otvorili Zagrebaši, no gosti su u 7. minuti došli do vodstva 3-4 i vodstvo su čuvali do 15. minute kada kreće 'gol za gol'. Izjednačeno, kakva je bila i igra, otišlo se i na pauzu s rezultatom 11-11. Ujednačeno je izgledalo i drugo poluvrijeme. Tek je posljednji zvižduk označio olakšanje za domaću momčad koja je Rabotnik pobijedila s jednim golom prednosti 24-23. 

Zagreb: PPD Zagreb i Vardar susreli se u 6. kolu SEHA lige

Velika trojka

U redovima Zagreba najviše su se istaknuli kapetan Zlatko HorvatMarin Šipić i Luka Mrakovčić svaki s po četiri golova, dok su protivničke redove predvodili prošlogodišnji član PPD Zagreba Lovro Jotić i Vladimir Ostrouško, obojica s po pet golova.

- Žao mi je što se nastavila tradicija u kojoj Rabotnik gubi s jednim golom razlike - započeo je Vujović pa pohvalio hrvatskog igrača makedonskog kluba:

- Bila je ovo jedna prava natjecateljska utakmica, a Lovro Jotić izrastao je u vrhunskog igrača. Zadao nam je puno problema u kombinaciji s pivotom. Imam osjećaj da s ovom pobjedom kreće jedno bolje razdoblje Zagreba. Zaista su obje strane odigrale jednu jako dobru utakmicu, dali smo sve od sebe - naglasio je novo-stari trener Zagreba.

Našice: RK Nexe i Železničar Niš u 4. kolu SEHA Gazprom lige

Slijedi njemački prvak Flensburg

Luka Mrakovčić bio je jedan od najboljih igrača Zagreba i čini se da mu je ozljeda potpuno zacijelila.

- Jedva sam čekao vratiti se na teren nakon ozljede. Za nas je ovo bila jako bitna utakmica i pobjedu smo morali izvući pod svaku cijenu, što nakon niza od triju poraza nije bio nimalo lak zadatak - rekao je strijelac četiri gola iz redova "plinara".

Lovro Jotić, mladi hrvatski igrač, odigrao je prvu utakmicu protiv donedavnih suigrača.

- Lijepo je vratiti se u Zagreb, ali bilo je čudno igrati protiv bivših suigrača. Utakmica je zaista bila teška, Zagreb se borio uz odličnu 5-1 obranu, uspjeli su se probijati i vodili su većinu drugog poluvremena, ali mi smo se uspjeli držati do samoga kraja. Nakon pete izgubljene utakmice s jednim golom razlike ostaje žal što nismo na kraju mogli izvući neriješen rezultat ili čak pobjedu, ali okrećemo se Brestu gdje putujemo već sutra - zaključio je hrvatski talent.

Vujović: Htio sam braću Valčić za pomoćne, oba su me odbila
Vujović: Htio sam braću Valčić za pomoćne, oba su me odbila

Stevče Alušovski, trener Rabotnikaprokomentirao je niz poraza s jednim golom razlike.

- Izgleda da je nama ove sezone suđeno da utakmice gubimo s golom razlike jer ovo je peta takva u nizu. Ostaje nam raditi kako bismo napravili bolje rezultate u narednim utakmicama - kratko je rekao.

Dodajmo, "lavovi" putuju u Flensburg sljedeće kolo Lige prvaka. Susret protiv aktualnog njemačkog prvaka na rasporedu je u utorak9. listopada s početkom u 19 sati kada počinje i izravan prijenos na Drugom programu Hrvatske radiotelevizije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov