Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prva večera: Dinamovci jeli kod nas zabranjenu hranu

None Foto: Zoran Grizelj 13

Na recepciji hotela u Međugorje modru delegaciju dočekala je recepcionerka odjevena u Dinamov dres, a za večeru su na meniju bili - prstaci

Dinamove igrači u Međugorju je dočekalo sivo i tmurno vrijeme. Kada su dolazili u hotel, iz svog su luksuznog autobusa mogli vidjeti natpis "Dobrodošli u Međugorje", ali mogli su vidjeti i da će ih kiša pošteno oprati tijekom prvog treninga u Hercegovini. Tako je i bilo, jak pljusak spustio se na Međugorje, tih pola sata, koliko je trajao trening, padalo je 'kao iz kabla'. Igrači su se tek malo rastrčali u poznatom okruženju, najveći dio njih u Međugorju je već kao doma. Dinamo već godinama dolazi ovdje na pripreme...
Cijelo Međugorje živi za Dinamo ovih dana. Zbog lošeg vremena 'modre' nije dočekalo previše navijača, ali 'kraljevski' doček nije izostao. Na vratima ih je dočekao vlasnik hotela, pozdravio ih je i fra Karlo Lovrić. Na stolu pršut i drugi hercegovački specijaliteti, a na recepciji djevojka u 'uniformi' koja je dozvoljena samo ovih dana. Svoj posao obavljala je u plavom Dinamovom dresu.
Posebna poslastica Dinamovu delegaciju dočekala je za večerom. Prstaci su u Hrvatskoj zabranjeni, nemoguće je pronaći ih u restoranima, ali u Hercegovini se slobodno može uživati u ovoj deliciji. Društvo iz Zagreba nije propustilo priliku, solidna količina prstaca platila je glavom dolazak prvaka Hrvatske. Braća Mamić nisu uživala u prstacima, Zdravko i Zoran trebali bi u Međugorje stići tijekom vikenda.

Komentari (11)
  • ....Prstaci su u Hrvatskoj zabranjeni....solidna količina prstaca platila je glavom dolazak prvaka Hrvatske. .... jos jedna u nizu hrvatskih gluposti , kod nas su zabranjenlii al zato kriumcari za lijepe novce sve to \'izvezu\' u hercegovinu -- e jesmo mi hrvati guske u magli !

    14. 1. 2009,   22:42
  • jos nisu oprali pljuvacku sa dresova, a ova na recepciji ima nešto slično bilo na grbu i malo oko usta...

    14. 1. 2009,   22:58
  • ma ne zasluze ni burek

    14. 1. 2009,   21:55