Obavijesti

Sport

Komentari 1

Prvak Pittsburgh pred krahom, Ovečkin čeka svoje prvo finale

Prvak Pittsburgh pred krahom, Ovečkin čeka svoje prvo finale
1

Pittsburgh je domaćin u šestoj utakmici koja je na rasporedu u noći s ponedjeljka na utorak, a Washington ima priliku prvi put stići do konferencijskog finala otkako je u klub stigao Aleksandar Ovečkin

VIDEO

Hokejaši Washingtona su na korak do konferencijskog finala NHL doigravanja nakon što su na svom ledu u noći sa subote na nedjelju pobijedili aktualne dvostruke prvake iz Pittsburgha sa 6-3, a veliko iznenađenje priredili su igrači Winnipega koji su slavljem 6-2 na gostovanju kod Nashvillea stigli na samo jednu pobjedu of finala Zapadne konferencije.

Pittsburgh je u Washingtonu vodio 3-2 nakon dvije trećine, a onda je na scenu stupio junak pobjede Capitalsa 22-godišnji češki hokejaš Jakub Vrana. U prvoj minuti posljednje trećine asistirao je Jevgeniju Kuznjecovu za izjednačujući pogodak, a potom i sam postao strijelac u 56. minuti za 4-3, vodstvo koje domaća momčad više nije ispustila.

Pittsburgh je domaćin u šestoj utakmici koja je na rasporedu u noći s ponedjeljka na utorak, a Washington ima priliku prvi put stići do konferencijskog finala nakon 1998. godine i prvi put uopće otkako je u klub stigao Aleksandar Ovečkin.

Samo jedna pobjeda dijeli hokejaše Vegas i Winnipega od finala Zapadne konferencije. Golden Knights će se za mjesto u finalu moći izboriti već u noći s nedjelje na ponedjeljak pobjedom u San Joseu, a Jetsi će pred svojim navijačima, u noći s ponedjeljka na utorak, pokušati izbaciti Nashville Predatorse, prošlogodišnje finaliste Stanley Cupa i najbolju momčad osnovnog dijela tekuće sezone.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Predatorsi su ispustili prednost domaćeg terena sinoćnjim porazom za koji velike zasluge pripadaju dvostrukom strijelcu Jetsa Kyleu Connoru, koji je prvo pogodio za vodstvo 2-1, a potom i za 4-1 te asistirao kod gola Marka Scheifelea za 5-2 u prvoj minuti posljednje trećine, kojim je domaća momčad demoralizirana.

Osim šestog dvoboja u seriji Vegas - San Jose, u nedjelju je na rasporedu i peta utakmica u seriji Tampa Bay - Boston, u kojoj momčad s Floride vodi sa 3-1 i pobjedom pred svojim navijačima ima priliku izboriti mjesto u finalu Istočne konferencije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića