Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prvi je prošetao minival, a sada fanove šokirao opeglane kose

None Foto: YouTube/Twitter

Kada pokušavate prepoznati nogometaše iz 90-ih godina prošloga stoljeća, njega ne možete pobrkati ni sa kim. Postojane kovče i bogata plava nijansa kose bili su i ostali njegov zaštitni znak...

Legendarni kolumbijski nogometaš Carlos Valderrama najpoznatiji je po svojoj frizuri. Njegove prirodne kovrče poželjele bi mnoge žene koje se trude postići ih minivalom, a sada će još jednom proplakati od ljubomore kad vide Carlosa u varijanti s ispeglanom kosom. 

Valderrama je imao zavidnu nogometnu karijeru i bio je jedan od zaštitnih znakova nogometa 90-tih godina. Ovaj Kolumbijac je većinom igrao u Južnoj Americi i Sjedinjenim Američkim Državama, dok je u Europi nastupao samo za Montpellier i Valladolid.

Karijeru je završio 2002. godine u dresu Colorado Rapidsa i zauvijek otišao u legendu. No, još uvijek plijeni pažnju zbog svoje afro frizure po kojoj je uvijek bio poznat.

Ipak, Valderrama se ovaj put našao u centru pažnje nakon što je odlučio ispeglati kosu jer se pojavio u jednoj reklami u Kolumbiji. Na trenutak ga nitko nije ni prepoznao jer izgleda potpuno drugačije sa ispeglanom kosom.
 

Komentari (14)
  • Čovjek je oduvijek bio jedinstven!!

    25. 7. 2019,   19:52
  • Neeeeeee moj Carlose, kralju kolumbijskocg nogometa i inspiracija našem Veldinu

    25. 7. 2019,   19:50
  • legenda

    25. 7. 2019,   19:42