Obavijesti

Sport

Komentari 314

Modrić sjajno asistirao u 'trici' Reala te je prestigao Puškaša

Modrić sjajno asistirao u 'trici' Reala te je prestigao Puškaša
6

Real je slavio 3-0 protiv Rome. Modrić je bio asistent za drugi gol, a ovo mu je bila 100. utakmica za Real u Uefinim klupskim natjecanjima čime je iz top 10 stranaca po broju nastupa istisnuo jednog Puškaša

VIDEO

Aktualni trostruki europski prvak Real Madrid pobjedom je krenuo u obranu naslova u Ligi prvaka. U susretu prvog kola skupine G 'kraljevski klub' je u Madridu pobijedio Romu 3-0 u susretu u kojem je Luka Modrić upisao asistenciju i stoti nastup u Uefinim klupskim natjecanjima.

Za kapetana hrvatske vrste bio je to 71. nastup u Ligi prvaka, a još 29 je upisao u ostalim europskim natjecanjima.

Real je od prve minute dominirao i nizao prilike, no Roma se odlično držala sve do 44. minute kada je Isco zabio sjajan pogodak iz slobodnog udarca. 

Roma je u drugom dijelu zaigrala otvorenije što je Real iskoristio postigavši u 58. minuti i drugi gol nakon brze kontre. Modrić je fantastično proigrao Garetha Balea koji je sjajno pucao iskosa i zabio za 2-0.

Točku na i stavio je Mariano Diaz sjajnim golom u sudačkoj nadoknadi za uvjerljivu pobjedu europskog prvaka. Modrić je na terenu proveo 85 minuta kada je uz ovacije Bernabeua zamijenjen.

Za Modrića je ovo bila 100. utakmica za Real u Uefinim klupskim natjecnjima čime je iz top 10 stranaca po broju nastupa istisnuo jednog od najvećih Realovih igrača svih vremena, Ferenca Puškaša.

 Ante Ćorić nije niti doputovao u Madrid zbog problema sa žuljevima.

U drugom susretu iz skupine G Viktorija PlzenCSKA Moskva su igrali 2-2, nakon što je domaćin vodio 2-0 nakon prvog poluvremena. Česi su poveli uz dva gola Michaela Krmenčika (29, 41), no Rusi su se vratili u igru u 49. minuti golom Fedora Čalova na asistenciju Nikole Vlašića.

Odličnu igru mladi hrvatski reprezentativac je zaokružio pogotkom za 2-2 u petoj minuti nadoknade iz jedanaesterca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 314
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju