Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Putovali 230 km, skinuli se pa otišli kući jer ne radi semafor?!

None Foto: Zvonimir Pandza/PIXSELL

Košarkaši Ribola Kaštela putovali su 230 kilometara na susret u Gospino polje. Odjenuli se u dresove, zagrijali, a potom zajedno sa službenim osobama otišli kući

Trebao je to biti spektakl. U Gospino polje na utakmicu stigli su košarkaši Ribola Kaštela, istrčali na teren, zagrijali se, a potom se vratili u Kaštela.

Kad je o hrvatskoj košarci riječ, navikli smo na sve i svašta. No, utakmica u Gospinom polju ponudila je još jedan novi element. Naime, susret Prve hrvatske lige košarkaša između Dubrovnika i Ribola Kaštela nije se igrao jer nije radio semafor koji mjeri vrijeme napada.

Tako su se igrači zagrijali, a potom, zajedno sa službenim osobama napustili dvoranu.

Inače, prije dva tjedna ručno se mjerilo vrijeme i utakmici 1. kola Premijer lige rukometaša između Dubrovnika i Umaga. Vrijeme je ručno mjerio delegat i ne bi bilo ništa sporno da domaćin kod 27-27 nije zabio gol za pobjedu. Ili možda nije? Nastala je zbrka, a čekalo se što će reći delegat, koji mjeri vrijeme, a on je rekao: ‘Isteklo je vrijeme’.

Gospino polje pamti i incident iz 2009., nakon košarkaške utakmice Dubrovnika i Šibenika. Naime, srušila se cijela konstrukcija koša koja je umalo ubila jednog trenera. Srećom, nije bilo ozlijeđenih.

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Foto: Ilustracija

Komentari (22)
  • No da, razumljivo potpuno...DU je poznat kao siromasan gradic u koji se NE slijevaju milijuni € svake godine...kako bi si oni mogli priustiti nesto suvislo...nema nacina ocito 😎🙄🤭

    6. 10. 2019,   15:32
  • kolko dereta turiste kaj nemret pronac nekog sponzora za semaforčić

    6. 10. 2019,   15:27
  • Ja kao stanovnik ove dub. zupanije se stidim dubrovnika

    6. 10. 2019,   17:01