Obavijesti

Sport

Komentari 7

Queiroz: Tanac je kriv za sve! Ivanković: Nije mi jasan taj tip

Queiroz: Tanac je kriv za sve! Ivanković: Nije mi jasan taj tip
1

Tako se ponašao prema svakom treneru koji u Iranu pokaže znanje, i Kranjčaru. Ne znam što mu je ovo trebalo, tip mi je posve nejasan, kaže Branko Ivanković kojeg je za ispadanje optužio izbornik Irana

VIDEO

Iran se nakon natjecanja po skupinama na Svjetskom prvenstvu oprostio od Rusije. Reprezentacija je nakon remija s Portugalom otputovala u domovinu gdje su im domaći navijači priredili fantastični doček. A iako su iranski igrači svojom borbom u teškoj skupini s Portugalom i Španjolskom oduševili nogometni svijet, izbornik Carlos Queiroz smatra kako su igrači sposobni za puno više, a za 'neuspjeh' u Rusiji je optužio - Branka Ivankovića.

Ivanković je vodio reprezentaciju Irana od 2002. do 2006. godine, a od 2015. godine radi kao trener u Persepolisu s kojim redovito osvaja trofeje. Međutim, Queiroz nije oduševljen svojim kolegom trenerom i po povratku u Teheran je na nacionalnoj televiziji napao i optužio Ivankovića da je upravo on krivac za ispadanje jer nije pustio igrače ranije na okupljanje reprezentacije.

- Riskirao si uspjeh iranske momčadi, riskirao si čitav koncept i plan. Razgovarao sam osobno s gospodinom Brankom i ljudima koji ga podupiru - rekao je Queiroz pa dodao kako je Ivanković uvrijedio momčad svojim postupcima, bojkotirao je i zatrovao.

- Govorim istinu. Morao sam šutjeti četiri godine, ali sada je vrijeme da kažem direktno njemu sve što  imam - objasnio je Queiroz.

Iran je skupinu završio na trećem mjestu s četiri osvojena boda. Uz remi s Portugalom, proslavili su i pobjedu protiv Maroka. Queiroz je nekoliko puta tijekom boravka u Rusiji naglašavao teške uvjete koje imaju njegovi igrači, nepostojanje kampova za pripremu, na SP su doputovali praktički bez odigrane prijateljske utakmice jer su reprezentacije zbog političke situacije odbijale igrati s njima, a napao je i ligu čija je potpora izostala.

- Taman sam se vratio iz Irana, nisam točno ni vidio što je rekao, ali nije mu prvi put da ima takve ispade. Tako se ponašao prema svakom treneru koji u Iranu pokaže znanje, tako se ponašao i prema Cici Kranjčaru. Ne znam što mu je ovo trebalo, tip mi je posve nejasan s takvim ponašanjem - rekao je Ivanković.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske