Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Rađa: Evo kako sam nokautirao sina vlasnika Panathinaikosa...

None Foto: Sinisa Hancic/PIXSELL

Lik me pljune i akcija reakcija pošaljen ja lipo njega na spavanje, opisao je Dino Rađa u svom stilu na Facebooku kako je '99. nokautirao sina gazde Panathinaikosa zbog čega je i potjeran iz kluba

Dino Rađa u svojoj najnovijoj objavi na Facebooku zahvalio je jednom od svojih najboljih prijatelja Slobodanu Subotiću te otkrio kako su obojica izletjela iz Panathinaikosa usprkos osvojenom naslovu prvaka Grčke.

Piksi je Rađu poveo sa sobom u Panathinaikos 1997. godine i zajedno s novim članom Kuće slavnih NBA lige donio 'zelenima' dva naslova prvaka Grčke. No detalj koji je presudio tjeranju obojice iz grčkog velikana dobro je poznati fizički obračun sa sinom vlasnika kluba.

Sada se i sam Rađa prisjetio nokauta i opisao zašto je uopće odalamio gazdina sina.

Evo me nazad umoran ka pas ali sritan i ponosan ka dva pasa. Danas lik koji mi je posta jedan od najboljih prijatelja u...

Posted by Dino Rađa official on Monday, September 10, 2018

'Evo me nazad umoran ka pas, ali sritan i ponosan ka dva pasa. Danas lik koji mi je posta jedan od najboljih prijatelja u životu, a usput kad san mislija da znan sve, naučija me jednu stvar dosta bitnu za kraj karijere. Pixi Subotić. 

Igrali smo mi jedan protiv drugog nekoliko puta, čak me pokušava čuvat, najčešće neuspješno, ali tek kad smo se sreli na relaciji trener igrač povezali smo se nenormalno. U trenutku mog dovođenja svi novinari su mu j.m. jer su mislili da san gotov zbog godina i operacije kolina 6 miseci ranije. Šta će ti stari igrač bez nogu i motiva. E tu su se grdno zajebali. Od prvog dana smo se dogovorili na jedan trening dnevno. Čak san to u ugovoru ima. Naravno da to nikad nije bilo zloupotrebljeno jer san ja taj meni bitni trening tonizacije u teretani redovno radija na svoju ruku po potrebi. Obavezno prije utakmice i bar još jedan put tjedno. Zato san bija na treningu svjež i raspoložen za nabijanje boca i stolica na tribine kad san smatra da ekipa dobro ne trenira, a to je kod Grka bilo često. Onda su me gledali popreko koji mi je k. ali danas kad me vide kažu da je to bija ključ u njihovom odrastanju. Do nas dvojice Panathinaikos nije bija prvak Grčke 14 godina. Osvojili smo dva prvenstva zaredon i time upalili okidač za njihove daljnje dobro poznate uspjehe. 

Naravno da je i sa njime bilo ima slike, nema tona. Kad se usudija izvadit me iz igre, kad san ja smatra da ne triba, odma je bilo pičkaranje i desetak dana bi dogovarali preko žena odlaske na trening i aerodrom. I sad šta san naučija od njega. Očajno san igra jednu utakmicu u gostima i kažen ja njemu daj vadi me vanka vidiš da neman pojma. Samo ti igraj, kaze on. Imaš dovoljno pameti za izvuć se iz krize sam. I naravno da san zadnjih 5 minuti riješija utakmicu sa 6-7 poteza na egalu.

Toliko smo se povezali ljudski da smo oboje zbog toga dobili nogu iz kluba. Nakon zadnje utakmice prvenstva pred play off na izlasku iz dvorane njega napadne neki lik i počne ga vriđat. Ja onako pod adrenalinon ga uvatin za vrat. Lik me pljune i akcija reakcija pošaljen ja lipo njega na spavanje. Naravno da je to bija sin od gazde i da smo obojica bez obzira na osvojeno prvenstvo dobili nogu. Kako nije svaki zlo za zlo to me odvelo u Zadar, ali o tome za koji dan. Ovoga san nakon par godina nazva i izvinija se jer šakama nije način rješavanja problema. Kume, je nan lipo bilo, a i još je.'

ZABAVA! KVIZ: U kojem klubu Lige Prvaka trebate igrati?

Komentari (4)
  • Veliki gospodin Dino Rađa. Ako Bog da, tvoj prijatelj Toni ce ti se pridruzit u kuci slavnih. Mozemo raspravljat da je on to zasluzio prije Rađe, ali oba su zasluzila pa koji prije uđe, to je nebitno. Samo da oba uđu i budu među najvecima di i zasluzuju biti. I Dino, samo nastavi s ovim tekstovima, stvarno je zanimljivo znati te price iz zivota i karijere jednog od najboljeg naseg, a i europskog igraca ikad.

    10. 9. 2018,   14:41