Obavijesti

Sport

Komentari 1

Rafa sretan nakon pobjede: Ostajem još u Liverpoolu!

Rafa sretan nakon pobjede: Ostajem još u Liverpoolu!
1

Nakon velike pobjede u Ligi prvaka nad moćnim Realom u Madridu Rafa Benitez nije mogao sakriti veliku sreću te je najavio ostanak u Liverpoolu

VIDEO

Rafaelu Benitezu i Liverpoolo Liga prvaka odgovara. I dok njegov klub nikako da osvoji domaće natjecanje u Ligi prvaka posljednjih par godina nižu velike uspjehe. Sinoć je pao moćni Real u Madridu, a Rafa nije skrivao sreću. Pobjeda je poslužila kao plodno tlo da u naletu sreće engleskim novinarima objavi kako će sigurno ostati u Liverpoolu. To ne bi čudilo da se već mjesecima ne nateže s američkim vlasnicima kluba oko produljenja ugovora.
- Vjerujte mi, ostajem u Liverpoolu. Mogu vam reći da namjeravam ostati i naporno raditi za ovu momčad i ovaj klub. Velika je noć iza nas i meni ni na kraj pameti nije da mislim na otkaz. Moj odvjetnik je danas pričao sa savjetnicima vlasnika kluba, a pričat ćemo još i u budućnosti. Naravno, za sutra nisam ništa planirao. Želim još uživati u ovoj velikoj pobjedi - kaže Benitez.
Ovakva samouvjerenost znači da Benitez na stolu ima ugovor u kojem stoji da će imati veći utjecaj u biranju igrača, a ako je tako obje će strane biti zadovoljne.
- Real je rekao da će nas pobjediti lako. No nije im baš išlo. Moraju naučiti pričati na terenu. Ovo je pobjeda još i veća jer smo igrali s ozlijeđenim Torresom, a Gerrard je ušao samo na par minuta - završio je Benitez.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića