Obavijesti

Sport

Komentari 89

Raketa asist, Messi - volejčina: Srušio Sevillu 50. hat-trickom!

Raketa asist, Messi - volejčina: Srušio Sevillu 50. hat-trickom!
1

Prvi put otkad je stigao na posudbu iz Napolija, Marko Rog startao je u početnoj postavi Seville! Trener Machin odmah ga je bacio u vatru protiv Barcelone, a Rog je odigrao sjajnih sat vremena

VIDEO

Barcelona je velikim preokretom slavila na teškom gostovanju kod Seville u derbiju 25. kola španjolskog prvenstva. Iako je domaćin dva puta vodio, lider La Lige uspio se vratiti i na koncu slaviti 4-2. Briljirao je Lionel Messi, koji je danas postigao hat-trick, a golgetersku sušu prekinuo je i Luis Suarez.

Prvi put otkad je stigao na posudbu iz Napolija, Marko Rog startao je u početnoj postavi Seville! Trener Machin odmah ga je bacio u vatru protiv Barcelone, a hrvatski reprezentativac izazov je prihvatio objeručke - i odigrao fenomenalnu utakmicu.

Sjajno je razigravao suigrače, nosio se s Vidalom, Busquetsom i Rakitićem te je imao nekoliko sjajnih poteza tijekom susreta. U 49. je zaradio žuti karton zbog povlačenja, a u 62. ga je zamijenio Mesa.

Ovim nastupom povećao je kredit kod trenera španjolskog sastava pa će i u nadolazećim kolima zasigurno dobiti više minuta nego što je imao otkako je stigao na posudbu.

Kapetan Barce Leo Messi još je jednom briljirao. Nezaustavljivi Argentinac Andalužanima je utrpao hat-trick, a posebno je bio sjajan volej za koji mu je asistirao Ivan Rakitić. Kakav gol, vrijedi pogledati nekoliko puta.

>> VIDEO GOLA POGLEDAJTE OVDJE

Domaća momčad je na svom Sanchez Pizjuanu dvaput imala vodstvo, ali su se aktualni španjolski prvaci dvaput vraćali zahvaljujući majstorijama Messija.

Sevilla je povela nakon dobro izvedenog kontranapada pogotkom Jesusa Navasa u 22. minuti. No, već četiri minute poslije Messi je izjednačio. Loptu mu je ubacio Rakitić, a Argentinac iz voleja svladao Vaclika. Sevilla je na poluvremenu imala prednost zahvaljujući pogotku Mercada u 42. minuti.

U drugom poluvremenu na scenu je stupio Messi. U 67. minuti se Ousmane Dembele probio po desnoj strani te poslužio Messija koji je preciznim udarcem desnom nogom svladao Vaclika koji je kumovao pogotku lošim ispucavanjem.

U 85. minuti Messi je uz malo sreće došao do lopte nakon blokiranog udarca Alene i sa šest metara prebacio Vaclika koji ga je pokušao spriječiti padom u noge. Bio je to njegov 50. hat-trick u karijeri! Za Barcelonu ih je postigao 44, a za Argentinu 6.

Veliku predstavu Argentinac je začinio asistencijom za Luisa Suareza u trećoj minuti sudačke nadoknade, a Urugvajac je prebacio istrčalog domaćeg golmana za konačnih 4-2.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 89
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe