Obavijesti

Sport

Komentari 38

Raketa ipak prema PSG-u kao dio 'operacije Neymar' u Barçi

Raketa ipak prema PSG-u kao dio 'operacije Neymar' u Barçi
1

Neymar je nezadovoljan rezultatima u dvije godine u PSG-u i želio bi se vratiti u staro jato, a u suprotnom smjeru mogao bi se zaputiti veznjak "vatrenih" uz još nekoliko suigrača iz Barcelone

VIDEO

Posljednjih se dana sve više šuška o mogućem povratku Neymara u Barcelonu. A brazilski portal Globo u utorak je objavio novu informaciju: pregovori su već u tijeku, a dio paketa mogao bi biti i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić.

Prema izvorima Globa, Barcelona bi za povratak bivšeg igrača PSG-u trebala platiti 100 milijuna eura i "dati nekoliko igrača". Među njima se spominju Samuel Umtiti, Ousmane Dembélé i - Rakitić.

Pregovore u ime Barcelone navodno vodi predsjednik Josep Maria Bartomeu, a njegov kolega na Parku prinčeva u intervjuu za magazin France Football oprao je Neymara, nagovijestivši da bi se transfer mogao dogoditi.

- Želim da igrači daju sve od sebe za klub, brane čast dresa i sudjeluju u projektu kluba. A s onima koji to ne žele ili ne razumiju sastat ćemo se i razgovarati. Naravno da se ugovori moraju poštovati, ali prioritet nam je potpuna predanost našem projektu - rekao je Nasser Al Khelaifi i dodao:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nitko nije natjerao Neymara za potpiše za nas, nije bilo prisile. Svjesno je došao kako bi sudjelovao u projektu.

Nije tajna kako je Brazilac ostao u dobrim odnosima s većinom igrača u svlačionici Barcelone poput Lionela Messija, Luisa Suáreza i Gerarda Piquéa. Neymar u Parizu nije ostvario rezultatski iskorak u Ligi prvaka, titule u Francuskoj nisu mu dosta, a sve su još zakomplicirale česte ozljede pa i sudski proces zbog optužbi manekenke Najile Trindade za silovanje.

Pokretanje videa...

01:39

Potencijalni problem u realizaciji transfera mogla bi predstavljati činjenica što je Neymar tužio Barcelonu zbog neplaćenog bonusa za obnovu ugovora od čak 26 milijuna eura. Katalonci tvrde kako se taj petogodišnji ugovor, potpisan u listopadu 2016., nije ispunio jer je Neymar manje od godinu dana kasnije otišao u francusku prijestolnicu.

Dolazak Neymara trebao bi značiti da Barcelona odustaje od dovođenja Antoinea Griezmanna, koji se oprostio od Atlética, ali je i dalje "na ledu". Naslovnice španjolskih medija, pak, u u utorak se bave baš Neymarom uz napise poput "Operacija Neymar" (Mundo Deportivo) i "Neymar - vruće, vruće; Griezmann - hladno, hladno" (Sport).

Mundo piše kako je za Neymara zainteresiran i Real Madrid, u kojemu još nisu prelomili žele li ići po njega ili Paula Pogbu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram