Obavijesti

Sport

Komentari 132

Raketa je kupio zvijer, ali Luka ima dvostruko skuplju 'pilu'...

Raketa je kupio zvijer, ali Luka ima dvostruko skuplju 'pilu'...
1

VEŽITE SE! Rakitić je ostao bez automobila jer je morao vratiti Audi Q8, ali brzo se snašao pa je u garažu dopremio BMW i8. Ipak, Modrić ima dvostruko vredniji Bentley Continental

VIDEO

Ivan Rakitić mi je prijatelj i jako dobar klijent. Uz njega dolazi još nekoliko igrača Barcelone kod nas. Rakitić je prvi put došao prije tri godine. Ako napravimo dobar posao s jednim igračem, on će nas preporučiti drugima, pričao je tako Alex Ortiz, čovjek kod kojega nogometne zvijezde nabavljaju automobile.

Da je uistinu sjajan kupac, Rakitić je potvrdio i u srijedu kad se počastio novim limenim ljubimcem. Kod Alexa je kupio BMW i8 čija se cijena kreće oko milijun kuna. 

- Ugodan posjet prijatelj Alexa danas. Spektakularno kao i uvijek - napisao je Rakitić na Instagramu.

Ivan je kod Ortiza nabavio i Rolls Royce Phantom. Početna cijena ove “zvijeri” kreće se od oko dva milijuna kuna.

'Vatrene' jurilice

Vedran Ćorluka ima milijun kuna vrijednu zvijer - Mercedes G klasu V8 biturbo AMG koji ima 500 konjskih snaga, a Luka Modrić u garaži ima Bentley Continental GT vrijedan dva milijuna kuna, a koristi i Audi Q7 koji stoji oko 500.000 kn. Dvostruko je skuplja Modrićeva jurilica od Raketine.

Mario Mandžukić također je ljubitelj Audijevog modela Q7 kojeg vozi u slobodno vrijeme. Jeep je sponzor Juventusa pa je Mandžo izabrao Grand Cherokee, model koji je vozio i Marko Pjaca dok je bio u Torinu.

Šime Vrsaljko stigao je prošle sezone u Inter na posudbu iz Atletico Madrida gdje je imao sponzorski Hyundai, a privatno ima Alfu Romeo Stelvio Quadrifoglio koja ima 510 konja i košta oko pola milijuna kuna. Dok je bio u Dinamu, vozio je Golfa. 

Volkswagen je, čini se, bio omiljeni automobil dinamovaca u to vrijeme.

Dejan Lovren je, poput Luke Modrića, vozio Volkswagen Polo. 

Marcelo Brozović vozi BMW X6 vrijedan oko tristo tisuća kuna, Dejan Lovren ima Mercedes GLE Coupe koji, ovisno o opremi, košta oko 350 tisuća kuna. Lovren, kao i Čarli, voli Mercedes, pa mu garažu krasi i S klasa Coupe. 

Izbornik Zlatko Dalić vozi BMW sedme serije vrijedan oko 350 tisuća kuna koji je dobio na poklon od vlasnika Al Aina, kluba iz Emirata koji je trenirao tri godine i nakon kojeg je preuzeo hrvatsku reprezentaciju.

Umjesto plaće - evo ti Renault Clio!

Tomislav Dujmović odigrao je 19 utakmica za reprezentaciju. U karijeri je igrao za Dinamo, Dragovoljac, Međimurje... Put ga je odveo u Rusiju gdje je igrao za četiri kluba: Amkar, Lokomotiv, Dinamo Moskva i Mordovia Saransk.

Znao je umjesto zaostalih plaća dobiti Renault Clio, a u onim sređenijim sredinama vozio je sponzorsku Ladu 110! 

Iz tramvaja u Lamborghini

Silvio Marić svojevremeno je na Dinamove treninge dolazio tramvajem.

Mara je bio igračina i pol, jedan od onih kultnih likova HNL-a koji je zablistao kad je Dinamo gazio Partizan. Dignuo bi Mara kragnu, namjestio 'talijanku' i obukao Lotto kopačke. Sve ostalo je povijest. 

Ona utakmica protiv Partizana i pet komada bila je kao san. Imao je i Mara san, Lamborghini. Ostvario ga je nekoliko godina kasnije kad je ispred kuće parkirao crni Lamborghini Murcielago.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 132
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska