Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Raketa nije došao na trening, a u klubu tvrde: Nema problema

None Foto: Instagram

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić nije se pojavio na treningu uoči utakmice s Eibarom, a u klubu tvrde da nema nikakvih problema. Razlog nisu navodili, ali otkrili su ga novinari katalonskog Sporta

Ivan Rakitić (31) razočaran je odnosom čelnika Barcelone prema njemu. Bio je neizostavan član prve postave pet godina, a ove minute skupio je samo 186 minuta u dresu 'blaugrane'.

Bolju minutažu ostvario je u dresu hrvatske reprezentacije protiv Mađarske i Walesa u recentnoj reprezentativnoj stanci, a sad mu je fokus opet za Barceloni. Nogometaši Ernesta Valverdea spremaju se za Eibar, a novinare je iznenadila činjenica da Rakete nije bilo na treningu.

Razlog? Katalonski Sport tvrdi da je Rakitić otišao snimati reklamu u Madrid, a klub je navodno sve "amenovao". Ipak, čini se da je Ivan digao ruke od Barcelone i da se više ne želi boriti za prvih 11 jer je shvatio da se nema smisla 'boriti s vjetrenjačama'.

S druge strane, talijanski Calciomercato navodi da ga Zvone Boban želi u Milanu pa je taj plan B možda i razlog zašto je Rakitić malo prikočio s treninzima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me voy a dar una vuelta ⛑ 🥽 🏞 #miplandesabadomañana😜 @polarisspain @polaristerrassa

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Komentari (17)
  • ako nije zadovoljan u Barceloni, uvijek može na bauštelu.

    18. 10. 2019,   11:33
  • Raketa i Mandžo u United!

    18. 10. 2019,   11:07
  • A jadan morao pjeske sa hrvatskog aerodroma , jadan nema love.

    18. 10. 2019,   12:24