Obavijesti

Sport

Komentari 31

Vratio mu se osmijeh: Raketa je zabio u golijadi Barcelone...

Vratio mu se osmijeh: Raketa je zabio u golijadi Barcelone...
4

Barca je razbila Hercules 7-0 u uzvratu šesnaestine finala kupa. Ivan Rakitić konačno je igrao od prve minute, a zabio je drugi gol na utakmici iz penala. Junak je bio Turan koji je zabio hat-trick

VIDEO

Barcelona je dočekala Hercules u uzvratu šesnaestine finala kupa, a Rakitić je dočekao prvih 11. Katalonci su slavili 7-0 i prošli u osminu finala, a hrvatski reprezentativac zabio je drugi gol Barce iz penala u 45. minuti.

Rakitić je bio "na ledu" kod Luisa Enriquea proteklih dana, spominjala se drama i mogući odlazak iz Barce, predsjednik Bartomeu rekao je kako je Ivan kažnjen zbog loše forme, a Enrique dodao kako se našem igraču nema što opravdavati.

Kako je Bartomeu najavio, Ivan je dobio šansu od prve minute protiv Herculesa u susretu u kojem je Luis Enrique odmarao većinu glavnih zvijezda. Messi, Suarez i Neymar nisu bili ni na popisu igrača, dok su Iniesta i Busquets bili na klupi. 

Turan je Messi za siromašne

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U takvom sastavu Rakitić je igrao s Gomesom i Denisom Suarezom u sredini, a naprijed su bili Paco, Rafinha i Turan. Hercules je odigrao 1-1 protiv Barcelone u prvoj utakmici, ali teško da je mogao do senzacije. 

Barca je povela preko Dignea u 37. minuti, a na 2-0 povisio je Ivan Rakitić s bijele točke nakon što je Arda Turan iznudio penal u 45. minuti.

Rafinha i Turan pogodili su pet minuta nastavka i bilo je samo pitanje koliko će trećeligaš do kraja još primiti. Primili su još tri. Jedan iz čistog zaleđa i jedan eurogol.

Paco Alcacer zabio je prvijenac u 73. minuti, ali stvarno je nevjerojatno da sudac nije vidio ofsajd. Arda Turan povisio je na 6-0 u 86. minuti, a isti igrač priču je zaključio hat-trickom i prekrasnim golom u rašlje za 7-0.

Kup kralja:

Eibar - Gijon 3-1
Sevilla - Formentera 9-1
Deportivo - Betis 3-1
Osasuna - Granada 2-0
Valencia - Leganes 2-1
Barcelona - Hercules 7-0

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića