Obavijesti

Sport

Komentari 5

Raketu čeka novi ugovor: Igrat će za Barcu do 2021. godine...

Raketu čeka novi ugovor: Igrat će za Barcu do 2021. godine...
1

Barcelona želi s njim potpisati novi ugovor prije prosinca, tvrdi Mundo Deportivo. Rakitić je ljetos imao ponude talijanskog prvaka Juventusa te engleskih klubova Uniteda i Chelseaja

VIDEO

Zastupnik hrvatskog nogometnog reprezentativca Ivana Rakitića trebao bi se idući tjedan sastati s predstavnicima Barcelone i dogovoriti produženje njegovog ugovora do 2021. godine, pišu sportske novine Mundo Deportivo sa sjedištem u Barceloni.

Rakitić (28) je u katalonski klub došao iz Seville u ljeto 2014. a sadašnji ugovor mu istječe u ljeto 2019.

Barcelona želi s njim potpisati novi ugovor prije prosinca, tvrdi Mundo Deportivo. Rakitić je, navodi isti izvor, ljetos imao ponude talijanskog prvaka Juventusa te engleskih klubova Manchester Uniteda i Chelseaja.

Glasnogovornik Barcelone Chemi Teres Olivella i Rakitic nisu odgovorili na upit. Hrvatski reprezentativac ranije je rekao kako je sretan te da je njegova ekipa poput obitelji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Rakitićev kolega i vršnjak na sredini terena Sergio Busquets (28) u četvrtak je produžio ugovor do 2021. godine. Treći vezni igrač Andres Iniesta (32) rekao je za radijsku postaju Cope kako on to također očekuje u nadolazećim danima jer mu sadašnji ugovor istječe u ljeto 2018. godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu