Obavijesti

Sport

Komentari 19

Rakitić: Djevojka je nazvala i rekla da ću zabiti Herculesu...

Rakitić: Djevojka je nazvala i rekla da ću zabiti Herculesu...
1

Čim sam zabio, sjetio sam se što mi je cura rekla. Njoj sam i posvetio ovaj gol, koji je bio jako važan, kaže Ivan koji igra sve bolje, u zadnje tri utakmice asistira i zabija

VIDEO

Sat prije utakmice protiv Herculesa imao sam važan poziv. Nazvala me cura i rekla: ‘Ivane, večeras ćeš zabiti gol’. Samo sam se nasmijao i nisam htio ništa više reći, otkrio je Ivan Rakitić, veznjak Seville.

Raketa je protiv Herculesa zabio prvi gol za novu momčad u pobjedi 1-0.

- Čim sam zabio, sjetio sam se što mi je cura rekla. Njoj sam i posvetio ovaj gol, koji je bio jako važan - rekao je Ivan i nastavio:

- Ne zabijam često, ali ako uđem u seriju, morat ću početi razmišljati o načinu proslave. Morat ću curi slati poljupce ili srce oblikovano prstima. Nešto moram smisliti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iako je zabio prvi gol, još nije počastio suigrače. Slavilo se, ali na rođendanu...

- Žena Luisa Fabiana imala je rođendan, pa sam ondje bio s njim, Renatom i Dragutinovićem. Dobro smo se zabavili na večeri, a počastit ću ih ubrzo. Bitno je da dobro igram, za čašćenje će biti vremena - istaknuo je Rakitić kojeg je poslije utakmice pred svlačionicom dočekalo nekoliko navijača.

- Takav je običaj ovdje. Čim napravite nešto dobro, navijači vam moraju posebno zahvaliti. Lijepo je znati da su me već toliko zavoljeli. Suigrači su mi rekli da su na utakmici počeli pjevati pjesmu o meni. Morat ću brzo učiti španjolski da znam što pjevaju.

Nakon tri poraza i remija s Malagom, ovo je Ivanu bila prva pobjeda sa Sevillom.

- Trener Gregorio Manzano bio je, osim mene, najsretniji. Ova bi nam utakmica mogla biti prekretnica, sad bismo napokon mogli ući u seriju - kaže naš veznjak, koji vjeruje da mogu proći dalje i u Europskoj ligi.

- Porto ima veliku prednost, igra kući, ali svi vjerujemo u čudo. Nije to nimalo bolja momčad od naše. Zabit ćemo barem dva gola i proći u osminu finala. U ovom je natjecanju naša momčad uvijek igrala odlično i nitko od nas nije odustao. Imamo priliku, vratili smo se pobjedama i to nam je najveći potiv - zaključio je Ivan Rakitić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića