Obavijesti

Sport

Komentari 56

Hladno, kao Leo Messi: Rakitić dao fantastičan gol u el clasicu

Hladno, kao Leo Messi: Rakitić dao fantastičan gol u el clasicu
1

Barca je na društvenim mrežama opjevala svojeg junaka, a Raketa je jedan od trojice Hrvata koji je zabijao u el clasicu. Šuker ima četiri gola, Raketa dva, Prosinečki jedan. Modrić u 19 nastupa - ni jedan

VIDEO

U stilu Lionela Messija. Koji je bio nekoliko metara od njega dok je hladnokrvno matirao Thibauta Courtoisa. Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić zabio je sjajan gol Real Madridu u 242. El Clasicu i utišao prepuni Santiago Bernabeu.

>> VIDEO SJAJNOG GOLA RAKITIĆA POGLEDAJTE OVDJE

Real je do tog trenutka bio bolji, držao je posjed, igrao svoju igru i pleo mrežu oko gola Ter Stegena. No, jedna polukontra bila je dovoljna da Rakitić baci Bernabeu u očaj.

Bio je to njegov četvrti gol Realu u karijeri, a ukupno drugi u dresu Barcelone. I to u jubilarnom 20. nastupu protiv najtrofejnije španjolske momčadi. Posljednji je zabio u pobjedi 3-2 u sezoni 2016./17. također na gostovanju u Madridu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Barcelona je svojeg junaka opjevala na fenomenalan način. Nadimak "Crack-itić" brzo je postao hit na društvenim mrežama.

Rakitićevom potezu dive se i na službenom profilu La Lige.

Sva je četiri pogotka Realu Raketa zabio na Santiago Bernabeuu. A u karijeri samo je Betisu zabio više - pet!

Također, Rakitić je jedan od trojice Hrvata koji je zabijao u tom velikom derbiju. Davor Šuker pogađao je četiri puta, a Robert Prosinečki jednom.

Luka Modrić ima najviše derbija u nogama - 19. Raketi je ovo 14., Prosinečki ih ima osam, Šuker sedam, Kovačić šest, a Jarni dva.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...