Obavijesti

Sport

Komentari 8

'Rakitić je bio u Sevilli, ali nisu mu huligani dolazili u kuću...'

'Rakitić je bio u Sevilli, ali nisu mu huligani dolazili u kuću...'
1

Španjolci su izazvali pravu ludnicu tvrdeći da su pred kuću Ivana Rakitića stigli huligani Barcelonu te ga pozvali na razgovor kako bi im objasnio što je radio u Sevilli kad se slikao s čelnicima bivšeg kluba

VIDEO

Prava ludnica nastala je kad su španjolski mediji objavili da su Rakitiću radikalni huligani Barcelone pokucali na vrata i prijetili mu jer je viđen u Sevilli.

- Ma to je glupost. Ivan je bio u Sevilli, išao je na obiteljsku feštu jer mu je supruga Raquel iz Seville. Tamo je sreo sina predsjednika Seville, fotografirali su se i to je bilo to - ispričao nam je izvor vrlo blizak obitelji Ivana Rakitića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Primer día de feria 2019 #misemanafavoritadelaño💃💃💃#familia😍

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

Španjolci smatraju da je Ivan fotografiranjem sa sinom čelnika Seville izazvao bijes kod navijača Barcelone, no to je također neistina. Nadalje, tvrde, da su huligani pozvali Rakitića da izađe iz stana i da su s njim porazgovarali.

- Ivan nikad nije rekao da odlazi iz Barcelone. Pa baš je neki dan i Ernesto Valverde pričao kako je Ivan sretan i kako ga vidi u Barceloni. Kako bi huligani samo tako došli do njega i pokucali mu - kaže naš izvor.

Uostalom, ne trebate biti detektiv pa da shvatite da Ivan Rakitić ne živi u neboderu radničkog kvarta, pa da mu na vrata može pokucati tko god hoće i kad hoće. Uostalom, i prijatelji obitelji Rakitić samo su se nasmijali na takve tvrdnje španjolskih medija.

Pretjerivanje Španjolaca: 'Navijači su Rakitiću pokucali na vrata'

A sve je počelo tvrdnjom AS-a da su navijači, oni najvatreniji iz radikalne navijačke skupine Boixos Nois, otišli pred kuću Ivana Rakitića kako bi popričali o njegovu ponašanju.

- Zanimalo ih je zašto je Rakitić išao u Sevillu, a on im je u par minuta razgovora pojasnio da je išao iz obiteljskih razloga i da nije imao namjeru nikoga uvrijediti, pogotovo navijače - pisao je AS, pa nastavio.

- Objasnio je da je htio da njegov posjet prođe nezapaženo te čim je saznao da su fotografije njegova dolaska procurile na internet, tražio da ih maknu. Na svu sreću, razgovor se završio u mirnom tonu i susret je prošao bez incidenta.

No, kao što nam je potvrdio jedan od najbližih prijatelja Ivana Rakitića i njegove obitelji, Španjolci su ovaj put pretjerali...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka