Obavijesti

Sport

Komentari 51

Rakitić jedva čeka puni Poljud, odbrojava dane do Mađarske...

Rakitić jedva čeka puni Poljud, odbrojava dane do Mađarske...
1

Hrvatska reprezentacija u četvrtak igra s Mađarskom na Poljudu. Vatreni se nakon četiri i pol godine vraćaju u Split, a tome se veseli i Ivan Rakitić koji je propustio posljednje kvalifikacijske utakmice za Euro

VIDEO

Ivan Rakitić je već nekoliko posljednjih sezona u vrhu igrača s najviše odigranih minuta, a kako bi se oporavio i napokon malo odmorio, te riješio svoj status u Barceloni, propustio je rujanske utakmice hrvatske reprezentacije. Vatreni su i bez Rakete uspjeli pobijediti Slovačku te remizirati u gostima kod Azerbajdžana u kvalifikacijama za Euro, a s njim ponovno u sastavu Zlatko Dalić napada Mađare.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:29

Raketa će kockice na sebe nakon kraće pauze obući u četvrtak 10. listopada pred punim poljudskim tribinama koje su spremne za spektakl jer reprezentacija se vraća u Split nakon četiri i pol godine. Ivan ne krije da jedva čeka ponovno okupljanje momčadi i utakmicu u Splitu pa je na svom Instagramu već započeo odbrojavanje. Podijelio je fotografije svog dresa s brojem sedam, točno koliko je dana i ostalo do utakmice. U Dalmaciji će reprezentativce dočekati prava ludnica jer su sve karte planule u samo dva dana!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ranijih sezona Rakitića su treneri maksimalno koristili, pa čak i riskirali premorenost našeg veznjaka. Međutim, ove je sezone situacija drugačija. Ernesto Valverde mu je dao samo 166 minuta od mogućih 810, na tri utakmice ove sezone ostavio ga je na klupi, a na prvenstvenu utakmicu s Villarrealom prošloga tjedna ga nije ni pozvao.

'Ivan proživljava maltretiranje u Barceloni'

Nezavidna situacija u kojoj se Rakitić našao u Barceloni gotovo preko noći i bez ikakvog očiglednog razloga, izazvala je reakciju i kod njegove supruge Raquel. Ona se oglasila nakon utakmice Lige prvaka s Interom. Na Instagram storyju je objavila screenshot članka kojeg je španjolski novinar Manu Carreño napisao nakon nepozivanja na utakmicu protiv Villarreala.

Raquel kritizirala: Ivane, velik si, to nitko ne može promijeniti
Raquel kritizirala: Ivane, velik si, to nitko ne može promijeniti

- Nemoguće je više maltretirati igrača od toga kako to rade Rakitiću. Istina je da je skupa postava s De Jongom, Busquetsom... Ali Rakitiću kao da pokazuju vrata svakih 15 dana. Drugačije bi bilo da igra loše, ali Rakitić, koji ne igra uvijek za desetku, rijetko odigra za ocjenu manju od 7,5 ili osam, je životno osiguranje - opisao je tada Carreño, a Raquel se nije ustručavala jasno poručiti što misli o svemu i poslala je poruku ohrabrenja svom suprugu.

- I bez obzira na to ti, Ivane, ne spuštaš ruke. Primjer si postojanosti, mudrosti i profesionalnosti. Zbog svega toga te volim. Velik si i to nitko ne može promijeniti - napisala je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov