Obavijesti

Sport

Komentari 22

Rakitić: Messi, želim ti svako dobro, ali sutra se ja veselim

Rakitić: Messi, želim ti svako dobro, ali sutra se ja veselim
3

Ne razgovaramo s ljudima iz drugih momčadi, niti ja niti on, fokusirani smo na uspjeh svoje reprezentacije. Messi ne samo da je motiviran za ovu utakmicu nego je supermotiviran, kaže Ivan Rakitić uoči Argentine

VIDEO

Ivan Rakitić odigrao je 93 utakmice za Hrvatsku, no nikad nije igrao protiv Argentine. U Baselu 2006. još nije igrao za reprezentaciju, debitirao je u rujnu 2007., a u Londonu 2014. igrala je momčad sastavljena uglavnom od igrača iz HNL-a. 

- Jako je lijepo igrati protiv Argentine, posebno smo motivirani, želim igrati pravu utakmicu i ostvariti najbolji rezultat. Jedva čekam da počne i nadam se da oni neće uživati u utakmici kao mi - kratko je rekao Raketa.

SP 2018, Hrvatska - Nigerija

Igra s Messijem već četiri godine, je li možda otkrio našim dečkima neki Messijev poseban trik.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- A što im mogu reći? Što ne znaju oni što zna cijeli svijet. On će sigurno imati svoje trenutke, to je neminovno. Protiv Islanda je imao osam udaraca prema golu, imao je čak i penal, no bila je to večer kad mu nije išlo. 

Hoće li vam biti lakše igrati obzirom da znate Messija?

- Idemo mu pokazati da je Hrvatska jedna od najboljih na svijetu. Leo, želim ti sve najbolje u životu, ali ne sutra. Nadam se da će na kraju utakmice gledati nas kako se radujemo. 

Jeste li se čuli s Messijem nakon Islanda, razmijenili koju poruku?

- Ne razgovaramo s ljudima iz drugih momčadi, niti ja niti on, fokusirani smo na uspjeh svoje reprezentacije. Messi ne samo da je motiviran za ovu utakmicu nego je supermotiviran. Kad igra za reprezentaciju uvijek igra s osmijehom. Nema tog igrača koji je ponosniji u dresu Argentine od Messija. Sve je dao za sebe za Argentinu na Svjetskom prvenstvu i to zaslužuje svaki respekt. Neki smatraju da bi se trebao čuvati za sljedeću utakmicu, ali on to ne radi i zato ga poštujem.

Možete li usporediti Modrića i Messija, obojica su vam suigrači, Luka u reprezentaciji, Messi u Barceloni.

- Potpuno su drugačiji igrači, u Barceloni  je Messi  daleko najvažniji igrač, najbolji, esencijalna figura. U Hrvatskoj je to Modrić, on nas vodi, on daje tempo momčadi, njegova riječ se sluša u svlačionici. Kad bih bio trener,obojicu bih imao u momčadi. Messi je za mene najbolji igrač svih vremena. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske