Obavijesti

Sport

Komentari 101

Raketa ušao, Barca se vratila! Suarez izjednačio u 93. minuti

Raketa ušao, Barca se vratila! Suarez izjednačio u 93. minuti
1

Ernesto Valverde je shvatio kako mora reagirati i u igru je ubacio Messija, a potom i Rakitića. Na 4-2 domaćin je ostao s igračem manje, a Messi i Suarez zabili su u završnici za 4-4

VIDEO

Kakva večer na Madrigalu! Villarreal i Barcelona su remizirali 4-4 iako su domaćini do 90. minute vodili s čak dva gola razlike!

Barcelona je u susret ušla bez Messija, Rakitića i Piquea i svejedno nakon 16 minuta vodila čak 2-0. Zabili su Coutinho i Malcom, a izgledalo je kao da bi to mogla biti prava, jednostrana golijada. Ipak, Villarreal je isto grizao pa su već u 23. minuti golom Cuckwuezea smanjili zaostatak.

Nakon predaha domaćini su opet pokazali zube, a Ekambi je već u 50. minuti izjednačio. Tek 12 minuta kasnije Barca je upala u probleme, Iborra je zabio za 3-2, a trener Katalonaca Ernesto Valverde tada je napokon shvatio - ovako dalje ne ide i uveo Raketu i Messija.

No kada je Carlos Bacca u 80. zabio za 4-2 činilo se kako će Barca upisati i treći poraz ove sezone u Primeri. Međutim, domaćin je u 86. minuti ostao s igračem manje nakon što je isključen Alvaro Gonzale.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

A onda se ukazao argentinski čarobnjak! Nakon panenke iz slobodnjaka protiv Espanyola, Messi je sada opet zabio iz slobodnjaka, i to u 90. minuti i smanjio na tek gol zaostatka. Uspjela se Barca na kraju i vratiti! U posljednjim sekundama nadoknade je za 4-4 zabio Luis Suarez.

U ranije odigranom susretu nogometaši Atletico Madrida su kod kuće porazili Gironu sa 2-0, pa "colchonerosi" opet imaju pet bodova više od trećeplasiranoga gradskog suparnika Reala. 

Atletico je do pobjede došao s teškom mukom jer je poveo Diega Godina tek u 76. minuti, a pobjedu je potvrdio Griezmann u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. Nikola Kalinić je ostao na klupi domaćina. 

U drugoj utakmici Espanyol i Getafe su odigrali 1-1, pa je Getafe i dalje na četvrtoj poziciji koja vodi u Ligu prvaka. Iglesias je u 56. minuti doveo domaćine u vodstvo, a za Getafe je izjednačio Rodriguez (72). 

Barcelona vodi sa 70 bodova, Atletico ima 62, a Real Madrid 57 bodova. Getafe je četvrti sa 47 bodova, a zatim slijede Alaves (44), Valencia (43), Sevilla (43)...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 101
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi