Obavijesti

Sport

Komentari 28

Rakitića 'pere' nostalgija: Luki je čestitao i prisjetio se Rusije

Rakitića 'pere' nostalgija: Luki je čestitao i prisjetio se Rusije
1

Ivan Rakitić je propustio rujansko okupljanje reprezentacije. Umjesto na utakmice sa Slovačkom i Azerbajdžanom je s obitelji otputovao u Madrid. Iza njega je burno ljeto u kojem mu je klub poručio da nije u prvom planu

VIDEO

Ivan Rakitić iza sebe ima burno ljeto. U Barceloni je postao 'višak', iako je već godinama jedan od najvažnijih i najkorištenijih igrača kluba. I prošle sezone je proveo impresivan broj minuta na travnjaku, kako u dresu Barce, tako i u kockicama. Pa stoga ni ne čudi da mu je nakon svega trebao maleni predah i odmor.

Rakitić je tako obavijestio Zlatka Dalića da neće doći na rujansko okupljanje reprezentacije i da će propustiti kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo sa Slovačkom i Azerbajdžanom. Uoči impresivne utakmice u Slovačkoj gdje u Vatreni zabili četiri gola i uzeli tri vrijedna boda, Rakitić se nije oglašavao. Nije slao nikakve javne poruke suigračima i momčadi, ali je snimljen u Madridu.

Pokretanje videa...

00:15

Tamo je otputovao sa suprugom Raquel te kćerkicama Altheom i Adarom. U glavnom gradu Španjolske je posjetio pekarnicu Celicioso, poznatu po proizvodima bez glutena. Naš veznjak je nazdravio u ugodnom društvu, a sudeći po izrazu lica, izgleda da još nije imao priliku degustirati piće koje se nalazilo u čašici. Inače, poznato je da je Rakitić prije nekoliko godina u potpunosti promijenio svoju prehranu, zbog celijakije je izbacio gluten i nakon toga mu je forma eksplodirala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Međutim, šutnja nije dugo potrajala. Ivan se javio uoči utakmice s Azerbajdžanom, poželio Luki Modriću sretan 34. rođendan, te mu poručio:

- Sretan rođendan brate, vodi nas do još jedne pobjede - napisao je Raketa uz zajedničku fotografiju s hrvatskim kapetanom. 

Čini se da ga pere opasna nostalgija za suigračima iz 'repke', jer je ubrzo nakon čestitke Modriću na Instagram storyju podijelio snimke svojih ključnih golova iz Rusije. Netko ga je tako označio na snimkama postignutih penala protiv Danske i Rusije, a Raketa je podijelio videozapise. 

Nema sumnje, još ćemo mi njega gledati u hrvatskom dresu. Ako je netko zaslužio predah, onda je to sigurno Rakitić i malo mu tko može zamjeriti nakon svega što je pružio u reprezentativnom dresu. Uostalom, ne zamjeraju mu ni predsjednik Saeza Davor Šuker, kao ni izbornik Zlatko Dalić koji su se složili da Ivan Rakitić još uvijek treba Hrvatskoj.

- Svi su dobrodošli u reprezentaciju i trebamo svakog igrača, uz pridržavanje pravila koje izbornik postavi. Iznenadio me Rakitićev nedolazak, ali i to je nogomet, no mislim da će Rakitić opet igrati važnu ulogu te hrvatskoj reprezentaciji i navijačima donijeti još mnogo radosti - poručio je Šuker prije nekoliko dana, a njegove je riječi nakon utakmice u Azerbajdžanu u ponedjeljak potvrdio i izbornik Dalić.

- Predsjednik je u pravu kada kaže da nam treba svaki igrač. Treba nam i Ivan Rakitić. Podržavam Šukera u tom razmišljanju i akciji - rekao je Zlatko Dalić.

Pokretanje videa...

00:28


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu