Obavijesti

Sport

Komentari 16

Ramos pobijedio sistem: Bocu je otvorio koristeći samo jezik

Ramos pobijedio sistem: Bocu je otvorio koristeći samo jezik
1

Izazov je posebno popularan među nogometašima, a u njemu su se već okušali Zlatan Ibrahimović, Dimitar Berbatov, Paul Pogba i mnogi drugi, ali sistem je definitivno pobijedio Sergio Ramos

VIDEO

Svijet se voli povoditi trendovima, a vjerojatno ste svi već čuli za čuveni 'bottlecap challenge'. Radi se o izazovu u kojem je cilj otvoriti bocu nogom ili na što bizarniji način ne koristeći ruke. 

Izazov je posebno popularan među nogometašima, a u njemu su se već okušali Zlatan Ibrahimović, Dimitar Berbatov, Paul Pogba i mnogi drugi, ali sistem je definitivno pobijedio Sergio Ramos koji je učinio nešto nesvakidašnje.

Ramos nije udarac izveo nogom, već jezikom. Vjerovali ili ne, uspio je otvoriti bocu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Can you top this? 🍾 😜 @davidbeckham @jharden13 @anthony_joshua #BottleCapChallenge

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos) on

Kako to obično biva, na izazovima treba nekoga nominirati, a za 'bottlecap challenge' nominirao je Davida Beckhama, Anthonyja Joshuu i Jamesa Hardena.

Podsjetimo, nedavno se Ramos i oženio. Sergio i Pilar Rubio, jedna od najljepših žena na svijetu, upoznali su se nakon Europskog prvenstva 2012. godine, a zajedno imaju tri sina. Najstariji Sergio je rođen 2014. godine, Marco je stigao godinu dana kasnije, a najmlađi Alejandro ima nešto više od godinu dana.

Pokretanje videa...

01:17

Svojim dolaskom mladence su 'počastili' Luka Modrić (33) i supruga Vanja (36) te Mateo Kovačić (25) i i njegova izabranica Izabel (24). Luka i Mateo stigli su u sličnim odijelima, a njihove supruge blistale su u haljinama. Stigao je i Marco Asensio (23) sa svojom djevojkom te Nacho (29) u pratnji ljepše polovice. 

Na njihovo vjenčanje u Španjolskoj pozvano je preko 500 gostiju iz svijeta sporta i šoubiza, uključujući i Davida Beckhama. 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi