Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ramosu kazna od 250.000 € zbog nelegalne sječe drveća

None Foto: JUAN MEDINA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL 5

Ovakvu ekološku agresiju nismo zabilježili u posljednjih 80 godina, potvrdili su iz La Moraleje, predgrađa u kojemu je kapetan Real Madrida, Sergio Ramos, ilegalno sijekao drva...

Španjolska tvrtka "Aguilena de Inversiones S.A.", čiji je vlasnik kapetan Real Madrida, Sergio Ramos, kažnjena je s 250.000 eura zbog nelegalne sječe drveća, pišu španjolski mediji. Ramosova tvrtka sjekla je drveće po predgrađu Madrida La Moraleja potvrdili su u petak iz općine. Ondje, naime, Ramos misli sagraditi luksuznu vilu, a za nacrt je zadužena upravo njegova tvrtka. 

Glasnogovornik općine potvrdio je kako ovakvu "ekološku agresiju" njihova zajednica ne pamti posljednjih 80 godina. 

Real Madrid - Sergio Ramos Press Conference | Autor: JUAN MEDINA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: JUAN MEDINA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

NEREDI NA TRAVNJAKU Hajduku prijeti izbacivanje iz Europe?! Uefa je sad na potezu

Tvrtka koja se bavi nekretninama posjekla je najmanje 60 stabala starijih od 100 godina, zbog čega je sud u Madridu naložio Ramosovoj firmi da gradskom vijeću stavi na raspolaganje drveće za sadnju.

TRENER GZIRE: 'Podcijenili ste nas u novinama pa sam ih stavio u svlačionicu'


Potez Ramosove tvrtke ozbiljno je kršenje zakona o zaštiti i unapređenju okoliša i zajednice zbog čega je i kažnjen toliko visokom kaznom. Postupak je otvoren od siječnja budući da je posječeno između 60 i 90 stabala – borovi, topole, hrastovi, masline. 

Tvrtka se o slučaju i sankcijama nije oglasila, kao ni Ramos koji se trenutno s Realom nalazi u SAD-u gdje se pripremaju za narednu sezonu.

 

Komentari (7)
  • Boli ga Taki

    19. 7. 2019,   20:08
  • Ramos drvosječa😂😂😂

    20. 7. 2019,   00:44
  • Pa ja već "legalno" sječem sa bratom godinama i nitko ništa.

    19. 7. 2019,   20:05