Obavijesti

Sport

Komentari 34

Raptorsi 'pojeli' Buckse, Jokić do vrha napunio koš Hornetsa

Raptorsi 'pojeli' Buckse, Jokić do vrha napunio koš Hornetsa
1

Derbi kola odigrali su Milwaukee Bucksi i Toronto Raptorsi, a slavili su gosti iz Kanade sa 123-116. Nikola Jokić postigao je 39 poena u pobjedi svog Denvera protiv Charlotte Hornetsa

VIDEO

Fantastičnu utakmicu odigrao je srpski košarkaš Nikola Jokić protiv Charlotte Hornetsa i tako pomogao svojim Denver Nuggetsima da dođu do nove pobjede i nastave sezonu iz snova (110-123).

'Big Honey' napunio je koš nemoćnih Hornetsa do vrha postigavši 39 poena, a dodao je i 12 poena te šest asistencija. Kod Hornetsa je najviše zabio Kemba Walker, 20 poena. Denver je pobjedom, petom u nizu, ostao na prvom mjestu Zapadne Konferencije, dok je Charlotte i dalje u igri za doigravanje te drži osmo mjesto.

Utah Jazz u napetoj je utakmici svladao goste iz Detroita (110-105). Sjajni Donovan Mitchell ubacio je 26 poena, uz pet asistencija i skokova, dok je Pistonse vukao Blake Griffin sa 34 poena, 10 skokova i pet asistencija. Jazzeri su pobjedom skočili na devetom mjesto i, iako igraju sezonu ispod očekivanja, i dalje su u igri za doigravanje.

Philadelphia 76ers sa 106-100 svladala je Dallas Maverickse. Kamerunac Joel Embiid utrpao je 25 poena, pet asistencija i ugrabio 12 skokova, a lijepo su ga pratili J.J. Redick i Ben Simmons sa po 20 poena.  Wesley Matthews kod Dallasa zabio je 18 poena. Ponajveća zvijezda Phile, Jimmy Butler, nije igrao zbog navodne bolesti, iako je možda poslan na hlađenje nakon verbalnog sukoba s trenerom Brownom. Bilo kako bilo, Phila je stigla do treće uzastopne pobjede i drži četvrto mjesto Istoka.

Cleveland Cavaliersi izgubili su od New Orleans Pelicansa (98-133). Cijelu sezonu se pokazuje da je odlazak LeBrona za Cavalierse nenadoknadiv gubitak. Koš Clevelanda torpedirali su Jrue Holiday i Julius Randle sa po 22 poena svaki, a kod domaćina najviše je ubacio Jordan Clarkson koji je imao 23 poena, tri asistencije i četiri skoka. Hrvatski reprezentativac Ante Žižić nije nastupio zbog ozljede koljena.

Derbi kola odigrali su Milwaukee Bucksi i Toronto Raptorsi (116-123). Raptorsi su u fantastičnoj utakmici 'pojeli' Buckse uz 30 poena Pascala Siakama i Kawhija Leonarda. Giannis Antetokounmpo je imao 'još jedan dan u uredu' s 43 poena, četiri asistencije i 18 skokova, ali nije bilo dovoljno...

San Antonio Spursi pobijedili su Memphis Grizzliese (108-88). Derrick White zabio je 19, a LaMarcus Aldridge 18 poena. Mike Conley u dresu Memphisa zabio je 21 poen i tako odnio titulu najboljeg strijelca susreta. Momčad Grega Popovicha stigla je do četvrte pobjede u nizu i šestog mjesta Zapadne Konferencije.

Portland Trail Blazersi svladali su Houston Rocketse i tako ih prizemljili. Jusuf Nurkić ponovno je odigrao fantastičnu utakmicu s 25 poena, tri asistencije i 15 skokova, a na visokoj razini je kao i uvijek bio C. J. McCollum s 24 poena, četiri asistencije i četiri skoka. James Harden ponovno je 'carinio' loptu te je utrpao 38 koševa, ali iz skroman šut od 5-17 za tri poena.

Steph Curry ponovno je imao večer za pamćenje. S 42 poena iskalio se na Sacramento Kingsima u 127-123 gostujućoj pobjedi svojih Golden State Warriorsa. Sjajan je bio i Kevin Durant s 29 poena, devet asistencija i pet skokova, a Buddy Hield kod Sacramenta zabio je 32 poena, četiri asistencije  dodao pet skokova. Golden State Warriorsi pobjedom su stigli na treće mjesto Zapada i njihova forma raste kako sezona odmiče.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica