Obavijesti

Sport

Komentari 25

Raquel uz neutješnu Reyesovu suprugu: Jaka si, izgurat ćeš...

Raquel uz neutješnu Reyesovu suprugu: Jaka si, izgurat ćeš...
1

Pomozi mi, jer ne mogu zamisliti život bez tebe. Pomozi mi da podignem naše kćerke. Daj mi snage. Ne mogu se oprostiti od tebe, živote moj, napisala je supruga Jose Antonija Reyesa, Noelia Lopez

VIDEO

Ljubavi, ne mogu podnijeti ovoliku bol. Ostavio si nas same, uzeo si moju želju za životom. Danas ti moram reći zbogom, ali nemam snage. Reći ću ti vidimo se brzo jer ti i ja ćemo zauvijek biti zajedno. Živote moj, napisala je u emotivnoj objavi na Instagramu supruga Jose Antonija ReyesaNoelia Lopez.

Par se vjenčao u ljeto 2017. godine, a zajedno su dobili dvije kćerkice - NoelijuTrianu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:57

- Pomozi mi, jer ne mogu zamisliti život bez tebe. Pomozi mi da podignem naše kćerke. Daj mi snage. Mislit ćemo uvijek na tebe, zauvijek te čuvati u svojim srcima. Pružio si nam najbolji mogući život i ostavljaš nas s najboljim uspomenama. U Noelinim očima ću vidjeti tebe, a u Trianinom osmijehu ću se smijati s tobom. Volim te i uvijek ću te voljeti - poručila je slomljena Noelia.

Poruku je objavila uz video Reyesa i kćerkica, a podršku joj je pružila i supruga Ivana Rakitića, Raquel.

- Ljepotice, šaljem ti svu svoju snagu i energiju. Znam da si jako hrabra, da je pred tobom težak put, ali znam da ćeš izgurati sa snagom koju će ti pružiti tvoje princezice. Što god budeš trebala, mi smo tu. Budi snažna. Jose će ti pomoći s neba i zaštitit će vas - napisala je Raquel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cenita con mi amor @j.a.reyes10 🍷💘

A post shared by NOELIA LÓPEZ💋Menos es más 👧🏻👶🏻 (@noelialopezm) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨💖Amor, amor, amor💖✨ @j.a.reyes10

A post shared by NOELIA LÓPEZ💋Menos es más 👧🏻👶🏻 (@noelialopezm) on

Rakitić na oproštaju od Reyesa: Trebali smo se vidjeti ovih dana

Tisuće osoba su se u nedjelju navečer u Sevilli oprostile od 35-godišnjeg španjolskog nogometaša poginulog u subotu u prometnoj nesreći, a ondje je doputovao i dokapetan hrvatske reprezentacije Ivan Rakitić. Lijes s preminulim Reyesom bio je dovezen na Sanchez Pizjuán, stadion kluba Seville, u pripremljenu kapelicu. Pored slike nogometaša brojni nogometni djelatnici i prijatelji donosili su vijence. Među njima Rakitić koji je igrao s Reyesom u Sevilli od 2012. do 2014. godine.

- Ne možemo vjerovati što se dogodilo. Mislili smo da nije istina. Ostavio nas je šokirane. Najvažnije je sada misliti na njegovu suprugu, roditelje i djecu. Na sve njegove bližnje - rekao je 31-godišnji Rakitić okupljenim novinarima. Rakitić je bio kapetan Seville od 2013. do 2014. nakon čega je prešao u Barcelonu.

Reyes je u subotu oko 11.40 sati, vraćajući se s treninga svoje Extremadure, stradao nakon što je njegov automobil sletio s ceste. Španjolski mediji su u ponedjeljak ujutro izvijestili da je uzrok nesreće velika brzina i puknuće gume do kojeg je došlo zbog nedovoljnog tlaka. U nesreći su stradali i njegovi bratići. Jedan je poginuo dok se drugi, iako je prvo javljeno da je također smrtno stradao, nalazi u bolnici u teškom stanju.

Istraga upućuje na prekomjernu brzinu prilikom čega je Reyes izgubio kontrolu nad vozilom pa udario u jednu barijeru vezanu za lokalne radove nakon čega je automobil izletio s ceste te se zapalio.  Mercedesom Brabus S550 dosegnuo je brzinu od 237 kilometara na sat na mjestu gdje je maksimalna dopuštena brzina bila 120 kilometara na sat, izvijestili su španjolski mediji pozivajući se na policijske izvore. Policija nije službeno potvrdila tu informaciju.

- Nazvala me je majka moje supruge, koja je na televiziji vidjela što se dogodilo. Baš sam bio sjeo za stol, te sam joj odgovorio da je nemoguće, da se sigurno zabunila. Brzo sam prekinuo razgovor i nazvao Monchija (sportskog direktora Seville) te ga upitao je li to istina. Nedavno sam bio razgovarao s Reyesom kako bi smo se vidjeli ovih dana na godišnjem odmoru, kako bi smo malo bili zajedno. Ovo su doista tužni dani - rekao je Rakitić.

U ponedjeljak pogreb u Utreri

U kapelicu su došli i nekadašnji Sevillin branič a sada kapetan Real Madrida, Sergio Ramos, a također i predsjednik madridskog kluba Florentino Perez. 

- Bio je jedan od rijetkih igrača koji je znao prenijeti veselje kako na terenu tako i izvan njega. Voljeli smo ga u svlačionici zbog igračke kvalitete ali i zbog te sposobnosti da unese pozitivno ozračje - napomenuo je Rakitić. Smatra kako je ovo veliki gubitak za "simpatizere Seville, španjolski te međunarodni nogomet".

Reyes, koji je nastupao i za Real Madrid, Arsenal, Benficu i Španjolsku, tijekom ponedjeljka će biti pokopan u svom rodnom mjestu Utreri. U subotu je finale Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama igrano u Madridu započelo minutom šutnje nakon čega su se igrači dviju ekipa i publika oprostili od njega pljeskom.

- Za mene je na terenu uvijek postojao Jose te još devetorica suigrača. Ponosan sam što sam s njime mogao dijeliti trenutke, titule, te se dobro provoditi - rekao je Rakitić koji je s Reyesom u dresu Seville 2014. osvojio Europsku ligu.

- Sada bih ga snažno zagrlio...jako me je ovo pogodilo. Osjećam se užasno... - zaključio je hrvatski vezni nogometaš. U subotu je na društvenim mrežama bio objavio zajedničke fotografije s nogometnog terena, osvajanja Europske lige, te jednog meča padela, sporta sličnog tenisu popularnog u Španjolskoj.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub
Barcelona - PSG 1-4: Katalonci prosuli prednost, Araujo ispao tragičar, a Kylian Mbappé junak
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Barcelona - PSG 1-4: Katalonci prosuli prednost, Araujo ispao tragičar, a Kylian Mbappé junak

PSG je izborio polufinale Lige prvaka nakon što je slavio preokretom na Montjuicu. Barcelona je povela preko Raphinhe, ali je sve promijenio crveni karton Arauja, nakon čega je PSG zabio četiri gola za prolaz