Obavijesti

Sport

Komentari 15

Ratko Rudić bere gljive, Dobud spava, Ana i Lucija hodočaste

Ratko Rudić bere gljive, Dobud spava, Ana i Lucija hodočaste
6

Nismo željele da javnost zna za naše hodočašće u Sinj, to je osobna stvar svakog vjernika, rekle su sestre Zaninović koje su hodale 30 kilometara u noći sve do Sinja

VIDEO

Ana i Lucija Zaninović zajedno su s trenerom Tonijem Tomasom hodočastile u Sinj povodom blagdana Velike Gospe. Pješačili su cijelu noć, 30-ak km.

- Nismo željele da javnost zna za naše hodočašće u Sinj, to je osobna stvar svakog vjernika. No kad je sve procurilo u medije, mogu reći da smo ga planirali prije, samo nismo znali kad, zbog obveza. Otišli smo dan ranije da izbjegnemo gužvu, a razlozi su što smo vjernice i željele smo zahvaliti Bogu za uspjehe i zdravlje. Bilo je malo naporno jer smo cijeli dan putovale, imali smo prijame, doček - rekla je Lucija.

Ona i Ana bit će na odmoru 2-3 tjedna, a neke naše sjajne olimpijce već čekaju natjecanja. Sandra Perković u petak baca disk na mitingu Dijamantne lige u Stockholmu.

Roditelji mi sad ne daju da radim

Giovanni, jeste li u restoranu, upitali smo jučer našeg zlatnog olimpijca.

- Nisam, roditelji mi još ne daju da radim. Odmaram se. U ponedjeljak počinju treninzi, za mjesec dana u Mariboru je finale Svjetskoga kupa - kaže Cernogoraz, koji čeka posao u MORH-u.

Probudim se i gledam medalju

Ne spavam s medaljom, ali je blizu mene. Kad se probudim usred noći, pogledam je, rekao nam je zlatni vaterpolist Samir Barač (39). Barač će još godinu dana igrati za Primorje, a utakmica s Italijom bila mu je zadnja u reprezentaciji.

Rudić bere gljive

Otišao sam malo do Gorskoga kotara pa na Cres. Na turneji sam po našoj zemlji, kaže Ratko Rudić. Najveći trener u povijesti vaterpola sad se opušta i berući gljive.

Sandra odmah ujutro na trening

Sutradan ujutro nakon što se vratila u Zagreb Sandra Perković bila je na treninzima. Za nju nema previše odmora. Već sutra baca disk na mitingu Dijamantne lige u Stockholmu.

Oprao sam ruke u svom Dunavu

U Vukovaru sam bio svega dva dana pa u Zagreb. Bio sam na prijamu kod župana i gradonačelnika, jedva sam stigao otići do Dunava. Morao sam otići oprati ruke u svojoj rijeci, nasmijao se Damir Martin.

Pješačile su cijelu noć Gospi u Sinj

Prije Olimpijskih igara zavjetovale su se da će otići Gospi u Sinj ako osvoje medalju. Nakon svih napora u Londonu, nije im bilo teško otići do Sinja. Odmarat će se 2-3 tjedna, a onda počinju pripreme za SP 2013.

Supersidrun spava ko medo

Evo baš sam se probudio, javio se jučer oko 11 sati Nikša Dobud. Najbolji centar Igara idućih će se 20-ak dana kupati u Dubrovniku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao