Obavijesti

Sport

Komentari 59

Raul ponovno zabija za Real: Iker mu dao vrpcu, a CR broj 7

Raul ponovno zabija za Real: Iker mu dao vrpcu, a CR broj 7
1

Raul Gonzales vratio se u Real! Odigrao je po jedno poluvrijeme za Real i katarski Al Sadd u kojem trenutno igra. Zabio je gol. Bernabeu ga je dočekao "kraljevski"

VIDEO

Real Madrid htio je odati počast svom nekadašnjem kapetanu Raulu, koji s 36 godina i dalje igra u katarskom Al Saddu. "Kraljevski klub" pozvao je Al Sadd na "Trofeo Bernabeu" koji se od 1979. godine održava u čast predsjednika Reala čije ime nosi velebni stadion u Madridu.

Raul je odigrao po 45 minuta za svaku stranu. Počeo je za Real. Iker Casillas mu je dao kapetansku traku, a Cristiano Ronaldo broj 7. Raul je zabio za 1-0 na oduševljenje prepunog stadiona.

U drugom dijelu obukao je dres Al Sadda, a katarska momčad primila je još četiri gola. Real je slavio 5-0. Na kraju utakmice Raul je otišao pred navijače i u dirljivom trenutku oprostio se od kluba iz kojeg je otišao prije tri godine. 

- Bit ću vječno zahvalan za sve ovo što su mi priredili. Osjećao sam se kao igrač Reala. Iker mi je dao vrpcu, Cristiano dres... Svi su se ponašali kao da sam i dalje igrač Reala. Osjećao sam se kao u debiju protiv Atletico Madrida - rekao je oduševljeni Raul.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov