Obavijesti

Sport

Komentari 33

Razbijali smo prozore po kući i ljutili mamu! Tata nas je branio

Razbijali smo prozore po kući i ljutili mamu! Tata nas je branio
1

Ivanov odabir da igra za Hrvatsku bio je dobar potez. Kad je bio mlađi, bilo mu je teško, no tata i Ivanov kum su mu uvijek govorili da odabere teži put, da će mu se isplatiti - govori brat Marin

VIDEO

Možemo biti ponosni jer imamo MVP-a Svjetskog prvenstva Ivana Martinovića i najbolje desno krilo SP-a Frana Miletu, koji uopće nije ovo godište. Cilj je da iz ove generacije za koju godinu njih 5-6 budu nositelji igre A reprezentacije.

Tako je Davor Dominiković rezimirao pohod na svjetsko srebro “malih kauboja”. Najbolji igrač SP-a Martinović odmah je “modrićevski” rekao:

Pokretanje videa...

Rukomet 00:05

- Bez ijedne sekunde razmišljanja dao bih MVP nagradu za zlatnu medalju!

Ivan Martinović je rođen u Beču, podrijetlom je iz Jajca, uzori su mu bili Balić i Duvnjak, obožava košarku i LeBrona Jamesa, a stariji brat Marin igra za Austriju.

Lino, evo ti igrača: Martinović bi trebao igrati već na Euru...

- Kad smo bili mali, otvorili bismo vrata u stanu te igrali rukomet. Razbili smo dva prozora, a uz njih i skupu vazu, zbog čega je mama poludjela na nas! Ali smo, nasreću, imali tatu na našoj strani. On nas je uvijek branio - priča nam Marin i priznaje kako su ih oboje gurali u rukomet.

- Mama se bavila više dijelom s prehranom, a tata je davao savjete o igri. I danas mama opuštenije gleda i moje i Ivanove utakmice, dok tata i preko ekrana daje savjete. Vjerujem da sam ja najsmirenije gledao ovo prvenstvo, a tako nekako i sestre. Najviše su se uzrujavali roditelji, često nam je dolazio i ostatak rodbine da pratimo Ivanove sjajne utakmice.

Njegov je brat, vjeruje, rođen s nečim posebnim u sebi:

- Ne volim se uspoređivati s bratom, ja mogu trenirati svaki dan deset sati i nikad neću imati to što on ima. Takvi su rijetki.

Novi 'kauboj' bolji od Duleta: Sestra i brat igraju za Austriju
Novi 'kauboj' bolji od Duleta: Sestra i brat igraju za Austriju

Stoga se, smatra, Hrvatskoj posrećilo:

- Ivanov odabir da igra za Hrvatsku bio je dobar potez. Iako smo obojica rođeni u Beču, mi smo Hrvati. Kad je bio mlađi i kad je sve to tek krenulo, bilo mu je teško putovati iz Beča u Zagreb i slično, no tata i Ivanov kum su mu uvijek govorili da odabere teži put, da će mu se isplatiti i, evo, obistinilo se - govori nam Marin i dodaje:

- Kad je bio cimer s Duvnjakom, sav sretan poslao je selfie s njim kako bi se pohvalio. Mislim da je tad shvatio da se sve isplatilo i da će sve doći na svoje. Volio bih zaigrati protiv brata, bilo bi zanimljivo jer smo obojica jaki igrači, iako je on jači...

Igra za Hrvatsku pomogla mu je u cijeloj karijeri,siguran je.

- Luka Panza jedan je od prvih Ivanovih trenera i on ga je vodio kada su igrali Europsko prvenstvo u Koprivnici. Tada je Ivan puno naučio i uvijek je hvalio Panzu, ali rekao je i kako mu je odlično raditi s Dominikovićem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom