Obavijesti

Sport

Komentari 18

'Razbili smo sve u prvih 1000 metara, ispisali smo povijest'

Predivan osjećaj, još jednom smo svjetski prvaci, prvi put u dvojcu bez. Stvarno smo sad ispisali povijest. Nadamo se još samo da ćemo doći prvi na Olimpijskim igrama i iduće godine na Svjetskom prvenstvu, kažu braća

VIDEO

Ljudi moji, mi smo svjetski prvaci u dvojcu bez kormilara. Ovo je nešto nevjerojatno, snovi su nam se ostvarili. Napravili smo nešto povijesno, prekrasno, oduševljen je Martin Sinković nakon novog čudesnog uspjeha.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:49

Braća su uzela svjetsko zlato u dvojcu bez kormilara i tako postali prva posada kojoj je pošlo za rukom osvojiti SP u dvojcu bez i dvojcu na pariće. A finale su odradili neviđenom dominacijom, s dvije sekunde prednosti ipred srebrnih Rumunja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Utrka, pa ne moram uopće ni reći da je bila fenomenalna. Sve smo ih razbili već u prvih 1000 metara, a drugih 1000 smo samo gledali gdje je cilj. Imam osjećaj da bismo sada mogli odveslati još jednu utrku - ponosana je Martin na veličanstven uspjeh.

Braća već gledaju na nova velika natjecanja pred njima, najvažniji cilj je obrana naslova i Olimpijske igre.

- Stvarno je bilo predivno, čak i lakše no što smo očekivali. Predivan osjećaj, još jednom smo svjetski prvaci, prvi put u dvojcu bez. Stvarno smo sad ispisali povijest. Nadamo se još samo da ćemo doći prvi na Olimpijskim igrama i iduće godine na Svjetskom prvenstvu - kaže Valent.

A na putu do novog zlata vodili su ih i hrvatski navijači.

- Hvala svima koji su nas podržavali, dobivali smo prekrasne poruke podrške i nekako nam je to davalo snagu u teškim trenucima. Pogotovo smo se u finalu osjećali kao da svi stoje uz nas i stvarno smo bez imalo bojazni krenuli svom snagom. Znali smo da ćemo to odraditi kako treba - zaključio je Martin.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu