Obavijesti

Sport

Komentari 5

Supruge pokreću 'modre': Srce Izeta za Lejlu, Musa čeka bebu

Supruge pokreću 'modre': Srce Izeta za Lejlu, Musa čeka bebu
1

'Kad sam zadnji put zabio desnom nogom? Prije nekoliko mjeseci na treningu, haha. Ovaj gol poklanjam ženi koja će noćas ili sutra roditi curicu' presretan je bio Mario Musa

VIDEO

Uh, zadnji put sam tako zabio u Werderu, tamo sam baš tako pogodio izdaleka, ma baš mi je lopta dobro sjela, rekao je poslije utakmice sa Slaven Belupom Izet Hajrović koji je gol proslavio trčeći s prstom uperenim prema tribinama.

- Da, pokazivao sam prema ženi, ovo je bio gol samo za moju suprugu.

O današnjoj utakmici...

- Bilo je odlično, odigrali smo dobro prvo poluvrijeme u kojem smo imali prilika, ali nismo uspjeli zabiti gol. Nastavak smo dobro odradili, svi koji su ušli s klupe su napravili pravi posao, evo Oršić i Musa su čak i zabili. Možemo biti zadovoljni, dodatno smo si napunili smo samopouzdanje za četvrtak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Stiže Viktoria Plzen, je li ostali još municije u vašoj ljevici?

- Ako Bog da, prvo se moramo dobro pripremiti u ova četiri dana, a imamo dobru šansu proći Viktoriju. Vidio sam i prošli četvrtak da je Plzen dobra momčad, ali smo to sigurno i mi. I možemo ih pobijediti. Napravit ćemo sve što treba za taj uspjeh.

Kako vam je bilo gledati utakmicu s Plzenu s tribina?

- A bilo je živciranja, skakanja, nervoze, pa i radosti kada smo zabili gol. Ne moramo biti tužni, odigrali smo dobru utakmicu, glavu gore. Meni je bilo super gledati tamo utakmicu, sigurno imamo dobre šanse za prolaz dalje. Maksimir će biti pun, imat ćemo veliku podršku navijača, što nam više treba? Ozljeda? Ma to je stvar prošlosti, više nemam nikakvih problema s ozljedom - završio je Hajrović.

A svoj će gol pamtiti i Mario Musa.

- Iskreno, ne sjećam se kada sam zadnji put zabio desnom nogom. Valjda prije nekoliko mjeseci na treningu, haha. Ne, stvarno se ne sjećam. Slaven se pokazao kao dobra ekipa, ali smo stigli do važne pobjede. Žena mi noćas ili sutra treba roditi, ovaj gol je bio poklon za nju. I curicu koja nam dolazi - kratak je bio Musa.

Dojmljivu predstavu pružio je i Ivan Šunjić.

- Osjećam se odlično, najvažnije mi je što sam riješio svoje probleme s ozljedom. Imali smo danas inicijativu od prve minute, dobro smo krenuli u utakmicu, ali smo zabili tek sredinom drugog dijela, tu nam se odmah otvorilo. Bila je ovo zaslužena pobjeda, sada se okrećemo Viktoriji Plzen. Svi jedva čekaju tu utakmicu pred punim Maksimirom, a što se mene tiče spreman sam. Stvarno sam se ubijao na treninzima dok sam bio ozlijeđen - završio je Šunjić.

Lovro Majer odigrao je svih 90 minuta, a u finišu utakmice pogodio je vratnicu.

- Jako sam sretan, nakon dugo vremena sam odigrao svih 90 minuta. Naporno sam radio, cijela je momčad bila na nivou, davali smo sve od sebe, na kraju smo odigrali dobru utakmicu. Svi se veselimo Viktoriji, smatram da smo bolja momčad, da smo i tamo zaslužili bolji rezultat. Optimisti smo, idemo po prolaz. Moja igra? Dižem se, dobro se osjećam, presretan sam zbog ove utakmice, znam koliko radim, a bit će to još bolje i bolje - završio je Majer.

Nogometaši Slaven Belupa nisu previše žalili za Maksimirom, njihove su misli već usmjerene sljedećoj utakmici s Interom.

- Odigrali smo dobru utakmicu, mislim da smo dosta dugo uspijevali parirati dojmljivom i dominantnom Dinamu, ali onda nas je presjekao taj gol Hajrovića. Čovjek je pogodio nemoguće, svaka mu čast - izjavio je Marko Iharoš.

Kratak je bio i Stipe Bačelić-Grgić.

- Zaslužena pobjeda Dinama, a mi smo u Maksimiru pružili pristojan otpor. Dobro smo odolijevali njihovim napadima, ali ovaj Dinamo je zaista prejak, bez obzira s kojim sastavom igrali. Gol Hajrovića? Čudesno, čudesno - završio je Bačelić-Grgić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova
VIDEO Inter jubilarni 20. put osvojio 'scudetto'! Uz tri crvena kartona srušio najljućeg rivala
DERBY DELLA MADONNINA

VIDEO Inter jubilarni 20. put osvojio 'scudetto'! Uz tri crvena kartona srušio najljućeg rivala

Acerbi (18') i Thuram (49') zabili su za pobjedu Intera na 'gostujućoj' utakmici protiv Milana na San Siru. 'Nerazzuri' vode sa 17 bodova pet kola prije kraja u odnosu na gradskog rivala i slave 20. 'scudetto'