Obavijesti

Sport

Komentari 57

Izet Hajrović: Pokazali smo im tko je glavni i tko će uvijek biti

Izet Hajrović: Pokazali smo im tko je glavni i tko će uvijek biti
1

Dinamo je u posljednjem jesenskom kolu prve HNL pobijedio Hajduk na Maksimiru rezultatom 1-0. Pobjednički pogodak zabio je Damian Kadzior iz slobodnog udarca u 49. minuti utakmice

VIDEO

Dobar otpor pružio je Hajduk u najvećem hrvatskom derbiju, ali Dinamo ih je ovom pobjedom (1-0) zaledio na -22. 'Modri' su bili bolja momčad i na kraju ipak zasluženo slavili golom Kadziora iz slobodnjaka, a ovdje možete pogledati reakcije igrača nakon utakmice.

 

Bruno Petković zadovoljan je pobjedom u klasično teškom derbiju protiv momčadi iz Splita.

- Gledajući rezultat bilo je to jako dobro. Nije možda bila najljepša utakmica za gledatelje, ali nismo dali protivniku puno prilika i zasluženo smo pobijedili. Oni su sigurno dobra momčad, imaju svojih problema koji su ih zadržali na poziciji na kojoj jesu. Imaju kvalitetnih igrača i vjerujem da ih ovakav derbi protiv Dinama sigurno motivira. Sigurno su izvukli svoj maksimum, ali vjerujem da je naš maksimum puno više od ovoga - rekao je napadač Dinama pa nastavio: 

- Recimo da smo sve utakmice odradili na izrazito visokom nivou. Ne govorim da je riječ o nekom padu ili umoru pa da je ova utakmica bila nešto slabija. Odlična pobjeda, prvi smo u prvenstvu, prošli smo dalje u Kupu i Europi. To nitko od nas nije očekivao i to je samo još jedan motiv više da na proljeće nastavimo ovim putem

Zagreb: Dinamo i Hajduk susreli se u 18. kolu HR Prve lige

Jedino uzbuđenje koje nakon ove utakmice čeka Dinamovce je ždrijeb šesnaestine finala Europske lige u ponedjeljak.

- Vjerujem da su sve momčadi koje su u šesnaestini finala kvalitetne i koga god da izvučemo bit će teško. Mi ćemo u svaku utakmicu ući pripremljeni - zaključio je Petković.

Strijelac pobjedonosnog pogotka, Damian Kadzior, kratko je prokomentirao susret.

- Sretan sam zbog gola protiv Hajduka. Ovo je bila važna utakmica u kojoj smo osvojili tri boda protiv Hajduka. Mislim da ćemo proslaviti i zasluženo se odmoriti. A onda na proljeće još jače krenuti u nastavak sezone. Nije nam bitno koga izvučemo jer koga god izvućemo dobro ćemo se pripremiti i možeo pobijediti svakoga - rekao je Kadzior.

Zagreb: Dinamo i Hajduk susreli se u 18. kolu HR Prve lige

Poruku gostima iz Splita poslao je Izet Hajrović

- Mi smo sve ciljeve koje smo imali prije sezone ostvarili i sad idemo na odmor. Nakon toga krećemo daljes još višim ciljevima. Bila je odlična atmosfera, navijači su nam dali podršku i godinu smo završili pobjedom. Prije utakmice puno se pričalo , ali pokazali smo im tko je glavni i tko će uvijek biti - jasno je završio 'Hajro'.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani