Obavijesti

Sport

Komentari 20

Real demantirao: Ne vjerujemo da ćemo dovesti Subašića...

Real demantirao: Ne vjerujemo da ćemo dovesti Subašića...
1

Novine La Gazzetta kažu dolazi Mirante, As navodi Reinu, a u Hrvatskoj spominju dolazak Subašića...čini se da se agenti vratara kreću među svojim prijateljima novinarima

VIDEO

Real Madrid ne dovodi hrvatskog vratara Danijela Subašića iz Monaca, rekao je u četvrtak navečer dužnosnik tog španjolskog nogometnog kluba demantirajući medijske napise.

- Real Madrid u ovom trenutku ne razmatra niti jednu alternativu kao zamjenu za Keylora Navasa. Iskreno, ne vjerujem da bismo doveli Subašića - rekao je anonimni dužnosnik Real Madrida u razgovoru za Hinu.

- Novine La Gazzetta kažu dolazi Mirante, As navodi Reinu, a u Hrvatskoj spominju dolazak Subašića...čini se da se agenti vratara kreću među svojim prijateljima novinarima - dodao je.

Subašić je prije godinu dana s Hrvatskom osvojio srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu gdje se ozlijedio, zbog čega je propustio čitav prvi dio sezone s Monacom. Vratio se na travnjak krajem siječnja, pa se u svibnju opet ozlijedio.

Posljednju utakmicu za Monaco odigrao je 5. svibnja, a zasad je nepoznato kada će se vratiti na travnjak.

Keylor Navas, 32-godišnji čuvar mreže, mogao bi u idućih deset dana napustiti Real Madrid jer ne želi biti zamjena Thibautu Courtoisu kojeg je trener Zinedine Zidane odabrao za prvog vratara. Navas, koji je s 'kraljevskim klubom' osvojio tri Lige prvaka, mogao bi do kraja prijelaznog roka 2.rujna prijeći u PSG kojem je potreban vratar. Prošli mjesec je Gianluigi Buffon napustio Pariz i otišao u Juventus.

U četvrtak su novine Marca na svojoj naslovnici objavile kako je Navas zatražio odlazak iz Real Madrida pa klub razmišlja o dovođenju zamjenskog iskusnog vratara koji bi došao na jednu sezonu, možda i na posudbu. Taj vratar bi bio pričuva Courtoisu budući da je Real Madrid već posudio drugim klubovima svoje mlade vratare, 20-godišnjeg Andrija Lunina u Valladolid i 21-godišnjeg Lucu Zidana u Racing Santander.

Novine AS su zatim na svojoj internetskoj stranici navele kako je najveći kandidat 36-godišnji bivši vratar španjolske reprezentacije Pepe Reina iz Milana, no da Real Madrid razmatra i 34-godišnjeg Subašića, kojeg je netočno naveo kao srpskog vratara, 36-godišnjeg Antonija Mirantea iz Rome i 36-godišnjeg Maartena Stekelenburga iz Evertona. Tu su vijest zatim prenijeli neki hrvatski portali. (zb)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao