Obavijesti

Sport

Komentari 97

Real dobio Osasunu, Mourinho ismijao Ikera u svom oproštaju

Real dobio Osasunu, Mourinho ismijao Ikera u svom oproštaju
8

Diego Lopez je bio ozlijeđen, Adan na klupi, a Iker Casillas u civilu. Mourinho je dao šansu Jesusu Fernandesu koji brani za Realovu B momčad. Real je dobio Osasunu

VIDEO

Real je pobijedio Osasunu u posljednjoj utakmici Primere 4-2. Gosti su stvorili više šansi, imali čak 25 udaraca prema golu, dvostruko više od Reala, no Madriđani su na kraju slavili. Bio je to oproštaj Josea Mourinha od navijača i igrača na Santiago Bernabeuu. Mourinho je dogovorio sporazumni raskid ugovora i odlazi u Chelsea.

Već u drugoj minuti utakmice umalo tučnjava. Mourinho se podigao s klupe, a to je izazvalo stampedo fotografa koji su htjeli zabilježiti to iz neposredne blizine. 

Nimalo nježni zaštitari morali su intervenirati i spasiti Josea od fotografa.

A kakav bi to bio kraj da Mourinho ne izvede nešto u svom stilu?

- Navijačima želim puno sreće. Hvala na podršci, hvala i onima koji su me kritizirali, jer ja poštujem kritike drugih - u svom je ironičnom stilu poručio Mourinho uoči utakmice.

Prkos je ipak bio jači od njega. Diego Lopez bio je ozlijeđen, Iker Casillas spreman. Ali ne, Mourinho je na gol stavio Jesusa Fernandesa (24) koji brani za Realovu B momčad. Fernandes je dosad u karijeri branio 12 minuta za Real u prvoj ligi, a to je bilo prije dvije godine. Iker nije bio niti u zapisniku, utakmicu je gledao u civilu.

Mourinho je potpuno ispremiješao sastav. Callejon je tako na početku igrao desnog beka, u napadu su bili Higuain i Benzema, Modrić i Özil igrali su u veznom redu... 

Takav Real nije baš najbolje funkcionirao i Osasuna je imala nekoliko sjajnih šansi u prvom dijelu. No Real je u samo tri minute zabio dva gola. 

Prvo je Higuain u 35. zabio za 1-0. A Essien je tri minute kasnije bio strijelac za 2-0. Luka Modrić igrao je od prve minute za Real i imao je sjajnu šansu. U jednoj je akciji gurnuo kroz noge braniču, došao pred golmana, ali presporo je reagirao. 

Osasuna je drugi dio otvorila sjajnim golom Roberta Torresa i smanjila vodstvo Reala.

U 58. minuti Osasuna je oštećena za čisti penal. Essien je napravio faul unutar 16 metara, sudac je to nekako izvukao van. No ima pravde. Jer Osasuna je u 63. zabila za 2-2. Real je opušteno ušao u drugi dio i to mu se osvetilo.

Real je poveo u 69. preko Benzeme. Nisu puno šansi stvorili Madriđani, ali većinu koju su stvorili su pospremili u mrežu Osasune. Gosti su imali puno više prilika, no na kraju je Real uzeo tri boda. Callejon je u završnici utakmice zabio za konačnih 4-2.

Luka je igrao cijelu utakmicu za Real.

Primera: 

Real Madrid - Osasuna 4-2 (Higuain 35, Essien 38, Benzema 69, Callejon 87 / Morales 52, Cejudo 63)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe