Obavijesti

Sport

Komentari 166

Real je izgubio od Villarreala, Modrić izravni krivac za gol

Real je izgubio od Villarreala, Modrić izravni krivac za gol
6

Nogometaši Villarreala napravili su senzaciju i na svojem El Madrigalu srušili Real Madrid Rafe Beniteza. Jedini gol zabio je Dos Santos nakon Modrićeve pogreške

VIDEO

Nogometaši Real Madrida su u sklopu 15. kola španjolske Primere gostovali na El Madrigalu kod Villarreala te izgubili 1-0. Luka Modrić bio je izravni krivac za gol nakon što je izgubio loptu pred svojim šesnaestercom. Hrvatski reprezentativac igrao je do 78., a Mateo Kovačić u igru je ušao u 79. minuti.

Real nije dobro krenuo u utakmicu, a to se moglo i vidjeti u prvih deset minuta. Villarreal je taj koji je imao prvi korner na utakmici, ali i koji je prvi zaprijetio. U četvrtoj minuti Jonathan Dos Santos je primio loptu na rubu šesnaesterca i pucao, ali je pogodio lijevu stativu.

Samo četiri minute kasnije velika greška Luke Modrića . Modrić je petljao i izgubio loptu ispred svojeg šesnaesterca. Lopta je došla do Cedrica Bakambua , koji nesebično asistira Robertu Soldadu za vodstvo 1-0.

VIDEO

Prvu pravu priliku 'kraljevi' su imali kad je Sergio Ramos pucao glavom nakon kornera u 16. minuti, ali lopta je prohujala pored lijeve stative.

Real je držao posjed lopte u tim trenucima, ali je na terenu izgledao prilično loše . Asistent Cedric Bakambu je do kraja poluvremena imao još dvije odlične prilike kada je pucao pored lijeve stative i iznad gola. Real je na poluvrijeme otišao bez udarca u okvir gola.

U nastavku utakmice Real je krenuo silovito. Očito je Rafa Benitez "poludio" u svlačionici i "oprao" svoje nogometaše jer su u drugom poluvremenu jedino 'kraljevi' igrali. Redale su se šanse za šansom, prijetili su Benzema, Gareth Bale i Cristiano Ronaldo , lopte su letjele iznad prečke i prored stativa, ali bezuspješno.

Modrić je izašao iz igre u 78. minuti utakmice, a zamijenio ga je Isco . Samo mintu kasnije u igru je ušao Mateo Kovačić.

Villarreal je pobijedio Real Madrid prvi put nakon 16. svibnja 2009. godine kada je slavio 3-2. Također, 'žuta podmornica' prekinula je niz Madriđana od pet pobjeda.

REUTERS/PIXSELL

Atletico se izjednačio s Barcelonom

Spomenimo da je Atletico Madrid preokretom pobijedio Athletic Bilbao na svojem Vincente Calderonu golovima Nigueza (45+2') i Griezmanna (67') te se izjednačio s Barcelonom na prvom mjestu Primere. Jedini gol za Bilbao zabio je Laporte u 27. minuti.

Rezultati 15. kola španjolske Primere:

  • Rayo Vallecano - Malaga 1-2
  • Eibar - Valencia 1-1
  • Atletico Madrid - Athletic Bilbao 2-1
  • Villarreal - Real Madrid 1-0
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 166
VIDEO

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi