Obavijesti

Sport

Komentari 27

Real nagovara Modrića da ne igra protiv Walesa i Mađarske!

Real nagovara Modrića da ne igra protiv Walesa i Mađarske!
2

Real Madrid očekuje da Luka razgovara sa svojim izbornikom kako bi mu on što je više moguće olakšao nadolazeći kalendar, napisala je Marca koja nadodaje da se Real nada kako će Luka preskočiti te utakmice...

VIDEO

Real Madrid očekuje od Luke Modrića da razgovara s hrvatskim izbornikom Zlatkom Dalićem i odustane od igranja nadolazećih utakmica protiv Mađarske i Walesa kako bi se oporavio od ozljede, izvijestile su u srijedu španjolske novine Marca, a klupski dužnosnik kaže kako je za Real Madrid "korektno ono što Luka odluči“.

Pokretanje videa...

03:55

Modrić je ozlijedio aduktor desne noge 9. rujna tijekom utakmice Azebajdžana i Hrvatske u kojoj je odigrao svih 90 minuta. Tri dana ranije bio je odigrao kompletnu utakmicu protiv Slovačke. Posljednjih 14 dana je izvan pogona te je propustio utakmice protiv PSG-a, Levantea i Seville.

Vezni 34-godišnji igrač u ponedjeljak je vježbao individualno, a u utorak prvi put u grupi sa suigračima. Real Madrid ga nije uvrstio na popis igrača za današnju utakmicu  protiv povratnika u ligu Osasune, a upitan je i njegov nastup u gradskom derbiju protiv Atlética u subotu.

Trener Zinedine Zidane rekao je u utorak kako se kapetan hrvatske reprezentacije bolje osjeća te da bi se uskoro mogao priključiti ekipi no nije naveo kada ga očekuje u utakmicama.

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić uvrstio je Modrića na popis igrača za kvalifikacijske utakmice za odlazak na EURO 2020. protiv Mađarske 10. listopada i Walesa 13. listopada.

- Real Madrid očekuje da Luka razgovara sa svojim izbornikom kako bi mu on što je više moguće olakšao nadolazeći kalendar - navele su sportske novine Marca sa sjedištem u Madridu.

James Rodríguez, kapetan Kolumbije, ovaj je mjesec propustio prijateljske utakmice s Brazilom i Venezuelom zbog ozljede. Četiri dana kasnije odigrao je za Real Madrid svih 90 minuta protiv Levantea.

- Real Madridu bi se svidjelo da to učini i Modrić, misleći na ono što ga čega s klubom. Jedna gesta u obliku propuštanja utakmica kako bi se oporavio i vratio u formu - tvrdi Marca.

Dužnosnik Real Madrida rekao je u srijedu Hini: - Za Real Madrid, ono što odluči Luka bit će korektno.

Modrić je u srijedu nije bio dostupan za komentar. Vježbao je u sportskom centru na sjeveru grada zajedno s ostalim ozlijeđenim igračima. Njegovi suigrači večeras će na Santiago Bernabéu igrati protiv Osasune.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu