Obavijesti

Sport

Komentari 34

Real traži 'čuvara' Luki: Jedan od Zidaneovih izbora i Brozović

Real traži 'čuvara' Luki: Jedan od Zidaneovih izbora i Brozović
1

Marcelo je hrvatska škola, njegov put do uspjeha nije bio jednostavan. Talijanski klub neće ga pustiti ispod 30 milijuna eura, ali Hrvat nije jedini kandidat

VIDEO

Jedan od grijeha Rafe Beniteza za života u Madridu je bio taj što je 'na silu' pokušavao uklopiti nekompatibilan vezni trio kakav čine Modrić, Kroos i James ili Isco. Naprosto, riječ je o tri graditelja igre bez pretjeranih obrambenih sklonosti poput klasičnih destruktivaca, gdje svu trojicu nerijetko 'ponese' lopta. 

Stoga je Rafa pokušavao uklopiti Kroosa kao osigurača Modriću jer su tako sve 'zvijezde' u sastavu, no to bi u zahtjevnijim utakmicama pokazalo sve manjkavosti. Obrana Galacticosa ostajala bi na vjetrometini, pa bi se protivnici brzo okoristili otvorenim koridorima i lako ulazili u gol šanse.

Zizou pojednostavio stvari, Real danas zna što traži

Taj je grijeh isprao Zinedine Zidane, aktualni trener Reala i to na vrlo jednostavan način. Instalirao je Brazilca Casemira, klasičnog zadnjeg veznog, na poziciju korektora vezne linije i rezultati su došli instantno - Real je kvalitetno izgledao na Camp Nouu protiv Barcelone, pa zatim i smanjio ogroman zaostatak na samo bod te pritom ušao u finale Lige prvaka gdje ih čeka gradski rival, Atletico.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Casemirova pozicija ključna je za balans kompletne ekipe, pa stoga legendarni Francuz na klupi Blancosa želi proširiti opcije. Španjolski Sport.es navodi četvoricu kandidata:

Verratti i Kante ugrožavaju potencijalnu hrvatsku vezu

Marco Verratti - dobar kao Mona Lisa

On je najpoželjniji. Veznjak PSG-a ima samo 23 godine, a već posjeduje iskustvo natjecanja na najvišim razinama. Problem za Real je u tome što ga Francuzi ne žele prodati jeftino i njegova je cijena oko 70 milijuna eura. Njegov menadžer Donato di Campli usporedio ga je s Da Vincijevom Mona Lisom...

Marcelo Brozović - hrvatska škola

Veznjak koji je iz zagrebačkog Dinama prešao u milanski Inter za 5,5 milijuna eura. Mogao bi čuvati leđa Modriću i Kovačiću koji su nešto ofenzivniji igrači. On je hrvatska škola, njegov put do uspjeha nije bio jednostavan. Talijanski klub neće ga pustiti ispod 30 milijuna eura.

Christoph Kramer - tehnički nedostajan Reala

Dvadesettrogodišnji Nijemac poznat je po nastupu u finalu Mundijala u Brazilu kad je usred utakmice suca Rizollija pitao: 'Je li ovo finale?', uslijed zadobivenog potresa mozga. Danas je igrač Leverkusena i povremeno Elfa, krasi ga velika trkačka moć, ali ne i zavidno tehničko znanje kakvo se traži u Madridu.

N'Golo Kante - sveprisutna senzacija

Jedno od najvećih otkrića Premiershipa ove sezone. Njegova fizička snaga etabilirala ga je u tjelohranitelja Mahreza i Vardyja, dok se njegov kompletan učinak može opisati senznacionalnim. On je igrač koji vraća loptu u posjed i koji ju ne gubi. Leicester će tražiti od 25 do 30 milija eura.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet