Obavijesti

Sport

Komentari 22

Real troši Ronaldove milijune: Hazard blizu, a stiže i Courtois

Real troši Ronaldove milijune: Hazard blizu, a stiže i Courtois
1

Real Madrid Cristiana Ronalda prodao je Juventusu za 117 milijuna eura, a sada se sprema potrošiti i znatno više na pojačanja koja bi 'kraljevski klub' trebala zadržati na samom europskom vrhu

VIDEO

Real Madrid napokon je i konkretno odlučio krenuti u akciju. Nakon što su u klubu ostali bez trenera Zinedinea Zidanea te najboljeg igrača svijeta Cristiana Ronalda, a na odlazak se sprema i Karim Benzema, u Madridu su krenuli i s ozbiljnijim pojačanjima. 

Prema pisanju španjolskih i engleskih medija Real je spreman krenuti u pregovore s Chelseajem za njihov najtraženiji dvojac. Prva ponuda za Edena Hazarda iznosit će 130 milijuna, a za Thibauta Courtoisa 40 milijuna eura. No, svjestan je i Florentino Perez da neće to ići samo tako.

Roman Abramovič za ovaj dvojac namjerava izvući minimalno 220 milijuna eura i ispod toga će teško podići rampu. Spreman je čak ponuditi i novi ugovor Hazardu iako je Belgijac ranije rekao da je upravo Real njegova velika želja. 

- Nismo zabrinuti, mi imamo zadnju riječ i sami ćemo odlučiti kad i za koliko ćemo pustiti Hazarda - navodno su poručili u Chelseaju uvjereni da će Real ispuniti sve njihove zahtjeve.

Po Transfermarktu Hazard vrijedi 120 milijuna eura, a ugovor mu traje do 2020. S druge strane Courtois je procijenjen na 65 milijuna eura, no Chelsea bi se mogao u njegovu slučaju naći u problemima jer aktualni ugovor istječe mu iduće ljeto. Uz ovaj dvojac u Realu su zagrizli i za Maura Icardi koji bi trebao zamijeniti Benzemu, koji se, pak, spominje u kontekstu Milana.

Real se namjerava pojačati i u obrani, a i tu je oko bacio na Premiership. Želja europskog prvaka navodno je desni bek četvrte reprezentacije s netom završenog Svjetskog prvenstva - Kieran Trippier. Za sjajnog Engleza Tottenhamu nude 56 milijuna eura.

Barca šalje ponudu za Williana

I drugi španjolski gigant mogao bi uskoro dovesti neko veliko ime. Njihova je želja od Chelseaja kupiti Williana, a Blaugrana je poslala već treću ponudu engleskom klubu za Brazilca. Ova se kreće oko 62 milijuna eura.

Pjaca umjesto u Fiorentinu ide u Sampdoriju

Iako su talijanski mediji izvjestili kako je Juventus ušao u ozbiljne pregovore s Fiorentinom oko Marka Pjace, pojavila se informacija kako su se čelnici 'stare dame' sastali i sa - Sampdorijom koja je ušla u pregovore oko dovođenja Pjaca, a mogli bi biti u prednosti pred Fiorentinom koja inzistira na posudbi s mogučnosti otkupa, dok Juventus Hrvata želi ili prodati ili posudi s obavezom otkupa. No, u svakom slučaju, Pjaca bi u ugovor imao instaliranu stavku prema kojoj aktualni talijanski prvak ima mogućnost otkupa hrvatskog napadača po dogovorenoj cijeni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići