Obavijesti

Sport

Komentari 18

Real ukrao Barceloni čudesnog Brazilca: Stigao Reinier Jesus

Real ukrao Barceloni čudesnog Brazilca: Stigao Reinier Jesus
1

Flamengo će za izrazito ofenzivnog veznjaka, koji u nekim svojim kretnjama i visinom (185 centimetara) podsjeća na Kaku, dobiti odštetu od 30 milijuna eura. Potpisat će ugovor na šest i pol godina

VIDEO

S brazilskim Flamengom već je osvojio naslov prvaka Brazila i Copa Libertadores, a došao je i do finala Svjetskog klupskog prvenstva. U subotu je prošao liječnički pregled na Santiago Bernabeuu i za osam dana će i službeno postati novi igrač Real Madrida.

Ovo čudo od djeteta, kako Reiniera Jesusa Carvalha (17) nazivaju u Brazilu, bit će 'kralj' idućih šest i pol godina nakon što 19. siječnja potpiše ugovor.

Zašto se toliko čeka na potpis? Zbog pravila Fife koja kažu da klubovi igraču mogu ponuditi profesionalni ugovor tek onda kad postane punoljetan. A to će se dogoditi za točno osam dana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Flamengo će za izrazito ofenzivnog veznjaka, koji u nekim svojim kretnjama i visinom (185 centimetara) podsjeća na Kaku, dobiti odštetu od 30 milijuna eura, koliko iznosi njegova klauzula.

Koliko ga brazilski klub cijeni govori činjenica da je odšteta od 30 milijuna eura uvedena tek novim ugovorom jer je u prethodnom ona glasila na ogromnih 100 milijuna eura.

Real je tako u utrci za talentiranog Brazilca pobijedio najvećeg rivala Barcelonu, koja je propustila dovesti ga premda su njezini skauti posljednjih godinu dana intenzivno pratili Brazilčev razvoj.

Lovorike je dobio i od trenera Flamenga Jorgea Jesusa koji je rekao da je tehnički i taktički pet godina ispred vršnjaka. A što može, pokazat će u Castilli, mladoj momčadi Reala, gdje će se tek morati dokazati prije nego stupi na najveću razinu.

Pokretanje videa...

08:55
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu