Obavijesti

Sport

Komentari 16

Real umalo dogovorio dolazak Manéa: Sve je upropastio Zizou

Real umalo dogovorio dolazak Manéa: Sve je upropastio Zizou
1

Sadio Mané navodno je trebao potpisati za Real Madrid ovih dana, ali stvari su se zakomplicirale nakon iznenadne ostavke Zinedinea Zidanea. Hoće li stvar propasti ovisi o njegovu nasljedniku

VIDEO

Senegalski nogometni reprezenativac Sadio Mané bio je vrlo blizu potpisa za Real Madrid, ali odlazak trenera Zinedinea Zidanea uzdrmao je cijeli posao, piše France Football.

Dolazak nogometaša Liverpoola bio je prvi na popisu želja predsjednika Florentina Péreza, ali i samog Zizoua, ispred Harryja Kanea, Davida De GeeEdena Hazarda, koji se također vezuju s "kraljevskim" klubom.

Real se zanimao za Manéa još prije godinu dana, a dodatno ga je zaintrigirao igrom u finalu Lige prvaka u Kijevu nakon izlaska Mohameda Salaha, kada je bio među najboljim igračima "redsa" i zabio gol.

Kontakti su se intenzivirali i samo je trebalo uvjeriti Liverpool da proda igrača. On je već bio pristao na transfer nakon intervencije senegalskih vlasti, koja je riješila mogući problem s njegovim menadžerom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ipak, iznenadni Zidaneov odlazak sve je doveo u pitanje. Možda i njegova ostavka ne znači nužno i odustajanje od cijelog posla, ali nedvojbeno komplicira stvari i sve će ovisiti o njegovu nasljedniku, tvrde u France Footballu.

Mané je ove sezone zabio 20 golova za Liverpool i jedan za reprezentaciju Senegala, s kojom u petak od 18 sati u Gradskom vrtu gostuje kod Hrvatske. Ima ugovor s "redsima" do ljeta 2021., a tržišna mu je vrijednost, prema Transfermarktu, 70 milijuna eura.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...