Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ima 1,6 milijuna kuna tjedno, a na Realove treninge ide u Fići

None Foto: YouTube 3

Obzirom na 220 tisuća eura, koliko mu 'kapne' na račun, pazite sad, svaki tjedan, Ramos si može priuštiti novi automobil svaki drugi dan, i to kakav, a on na posljednji trening Reala dođe u - legendarnom Fići

Sergio Ramos u vrhu je najplaćenijih igrača Reala, kako i priliči igračini kakva je, kapetanu i jednom od najzaslužnijih za Realove uspjehe posljednjih godina.

Obzirom na 220 tisuća eura, koliko mu 'kapne' na račun, pazite sad ovo, svaki tjedan, Ramos si može priuštiti novi automobil svaki drugi dan, i to kakav, mrcinu. A on na trening Reala dođe u - legendarnom Fići, Fiatu 600.

Ramos 30. ožujka slavi 32. rođendan, a crvenog Fiću poklonio mu je brat Rene.

Ramosa je to toliko oduševilo da je sjeo u njega i odmah došao na trening Reala. 

- Klasični auti nikad ne umiru. Braco, hvala na poklonu - napisao je Ramos.

 

👌🚗🕶

Objavu dijeli Sergio Ramos (@sergioramos)

Fićo sa strane ima 'SR4', inicijale i broj na dresu Realovog stopera.

Ovaj model dugačak tek 3,2 metra proizvodio se od 1955. do 1969. godine i bio je prvi Fiatov auto s motorom smještenim odostraga.

POGLEDAJTE VIDEO

 

U to vrijeme koštao je oko 590.000 lira, današnji ekvivalent tome je 6700 eura, a u Španjolskoj je posebno postao popularan u 70-ima i 80-ima prošlog stoljeća.

Komentari (132)
  • to je ništa. šnida radi za 24sata a ide na posao tramvajem

    8. 3. 2018,   22:38
  • Moj Markane ovaj auto vrijedi puno vise nego sto ti a i ostali strucnjaci ovdje mislite. Vidim da je restauriran i u njeg je ulozeno jako puno vremena i novca a samim time i vrijednost mu je puno veca. I neki kazu sprda sirotinju, s cime? Nek ta ista sitotinja uzme loptu i nek igra nogac nije nikom zabranjeno kad je to tako lako i jednostavno. Ramos je ikona i pravi vodja.

    8. 3. 2018,   22:15
  • mali fiček idealan za gradsku vožnju, ne treba mu puno mjesta za parkiranje..

    8. 3. 2018,   22:26