Obavijesti

Sport

Komentari 10

Rebić je napokon igrao cijeli susret! Milan prošao dalje...

Rebić je napokon igrao cijeli susret! Milan prošao dalje...
1

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić napokon je dobio priliku od prve minute i na terenu je proveo cijeli susret. Rebić je bio jedan od boljih igrača "Rossoneri" i istaknuo se s nekoliko sjajnih poteza....

VIDEO

Nogometaši Milana izborili su plasman u četvrtfinale talijanskog Kupa nakon što su na San Siru pred 32.000 gledatelja pobijedili SPAL sa 3-0. 

Milan je gotovo rutinski stigao do pobjede, a strijelci u bili Krzysztof Piatek (20), Samu Castillejo (44) i Theo Hernandez (66).

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić napokon je dobio priliku od prve minute i na terenu je proveo cijeli susret. Rebić je bio jedan od boljih igrača "Rossoneri" i istaknuo se s nekoliko sjajnih poteza. U dva navrata odlično je asistirao Piateku koji je uprskao obje prilike. U 55. minuti i Rebić je mogao zabiti gol, ali je njegov udarac obranio Etrit Beriša. Sjajnu priliku Rebić je imao i u 66. minuti, ali je albanski vratar ponovo odlično reagirao.

Italian TIM Cup Championship  Round of 16 - AC Milan vs Spal

Milan će u četvrtfinalu igrati protiv Torina koji je prošlog tjedna pobijedio Parmu sa 5-3 nakon izvođenja jedanaesteraca.

U prvom današnjem susretu Fiorentina je u Firenzi pred 13.000 gledatelja pobijedili Atalantu sa 2-1.

"Viole" su povele u 11. minuti golom Patricka Cutronea nakon sjajne povratne lopte Dalberta Henriquea. Bio je to premijerni pogodak Cutronea u dresu Fiorentine nakon što je početkom siječnja stigao na posudbu iz Wolverhamptona.

Gosti su mogli do izjednačenja u 58. minuti, no Mario Pašalić je promašio sjajnu priliku. Hrvatski nogometaš je izašao sam ispred Pietra Terracciana, no domaći vratar je sjajno reagirao. Samo tri minute kasnije i Robin Gosens je mogao izjednačiti, ali je pogodio vratnicu.

Odličnu igru Atalanta je okrunila golom u 67. minuti, a izjednačio je Josip Iličić. Kada je domaćin u 70. minuti ostao s igračem manje nakon što je isključen German Pezzella činilo se kako je Atalanta do pobjede. Međutim, Fiorentina je u 84. minuti izvela sjajnu akciju koju je pogotkom okončao Pol Lirola. Posljednju priliku na utakmici imao je gostujući veznjak Ruslan Malinovski koju je pucao s ruba kaznenog prostora, ali pored desne stative. 

Champions League - Group C - Atalanta v Manchester City

Pašalić je odigrao cijeli susret za goste, dok Milan Badelj nije nastupio za Fiorentinu koja će u četvrtfinalu igrati protiv Intera.

U utorak su plasman u četvrtfinale izborili Inter, Napoli i Lazio, dok se Torino među osam najboljih probio još prošlog tjedna.

Inter je pobijedio Cagliari sa 4-1, Napoli je porazio Perugiju sa 2-0, dok je Lazio sa 4-0 svladao Cremonese. Torino je prošlog tjedna pobijedio Parmu sa 5-3 nakon izvođenja jedanaesteraca.

Poznata su i tri para četvrtfinala. Napoli će igrati proti Lazia, Inter će odmjeriti snage protiv Fiorentina, a Milan će ugostiti Torino

Večeras se još sastaju Juventus - Udinese, dok je u četvrtak na rasporedu susret Parma - Roma.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića