Obavijesti

Sport

Komentari 157

Drama u Milanu! Sjajni Rebić zabio, Ronaldo spasio Juve...

Drama u Milanu! Sjajni Rebić zabio, Ronaldo spasio Juve...
19

U prvoj utakmici polufinala Talijanskog kupa Milan i Juventus odigrali su 1-1. Tri pokušaja Ante Rebića Buffon je uspio obraniti, ali je na četvrtom pao, onda je u 91. Ronaldo bio precizan s bijele točke

VIDEO

U prvom susretu polufinala talijanskog nogometnog Kupa Milan i Juventus su na San Siru odigrali 1-1, a pogodak za domaći sastav zabio je Ante Rebić. Hrvatski reprezentativac je postigao pogodak u 61. minuti, a izjednačio je Cristiano Ronaldo iz jedanaesterca u 91. minuti. 

Pokretanje videa...

01:08

Uzvrat je 4. ožujka u Torinu.

Milan niti desetu utakmicu u nizu nije uspio pobijediti Juventus. Međutim, ovoga puta barem nije izgubio kao u zadnjih devet susreta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Domaćin je bio bolji, imao je nekoliko odličnih prilika, no 'nevidljivi' Juve se spasio u posljednjim trenucima susreta.

Milan je dominirao u prvom dijelu, ali nije uspio iskoristiti niti jednu od tri izgledne prilike. U petoj minuti zaprijetio je Ante Rebić, u 22. minuti Davide Calabria, a u 28. ponovo Rebić, međutim Gianluigi Buffon je sva tri puta odlično reagirao. Juventus je u prvom poluvremenu samo jednom ozbiljno zaprijetio vratima "Rossonera", u 36. minuti odlično je pucao Juan Cuadrado, ali je Gianluigi Donnarumma sjajno obranio.

Coppa Italia Semi Final First Leg - AC Milan v Juventus

Rebić je imao sjajnu priliku i u drugoj minuti nastavka, no Buffon je ponovo izašao kao pobjednik. Ipak, u 61. minuti uspio je svladati legendarnog talijanskog vratara postigavši svoj peti gol ove sezone, a zanimljivo svih pet je zabio u posljednjih mjesec dana.

Milan je od 72. minute igrao s igračem manje nakon što je zbog dva žuta kartona isključen Theo Hernandez, a minutu kasnije umjesto Rebića u igru je ušao Diego Laxalt kako bi pokrpao rupu u sredini.

Serie A - Lazio v Juventus

Premda je veći dio susreta pokazao blijedu predstavu, Juve je uspio izjednačiti u 90. minuti iz kaznenog udarca, a strijelac je bio Cristiano Ronaldo koji je bio nevidljiv cijeli susret. Krivac za jedanaesterac bio je Davide Calabria koji je igrao rukom. 

U srijedu je Napoli na gostovanju pobijedio Inter sa 1-0, a pogodak odluke zabio je Fabian Ruiz u 57. minuti. Uzvratni susret je 5. ožujka.

Finale je 13. svibnja na rimskom Olimpicu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 157
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka