Obavijesti

Sport

Komentari 32

Rebić zabio u slavlju, Kramarić u remiju, Schalke se izvukao...

Rebić zabio u slavlju, Kramarić u remiju, Schalke se izvukao...
1

Bivši hrvatski izbornik Niko Kovač uspješno vodi Eintracht prema Ligi prvaka, što bi bio ogroman uspjeh za klub iz Frankfurta. Eintracht je kod kuće dobio Mainz 3-0

VIDEO

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 27. kola Bundeslige Schalke je u gostima dobio Wolfsburg 1-0 zahvaljujući autogolu Robina Knochea u 86. minuti.

Wolfsburg u 76. minuti nije iskoristio penal, udarac Paula Verhaegha obranio je vratar Schalkea. Josip Brekalo je u dresu Wolfsburga odigrao 89. minuta, pruživši dobru partiju, dok je Marko Pjaca ostao na klupi za pričuve Schalkea.

U 27. kolu hrvatski nogometaši Ante Rebić i Andrej Kramarić pružili su odlične partije. Obojica su upisali po jedan pogodak i asistenciju.

Hoffenheim je u subotu u gostima kod Borussije Mönchengladbach odigrao 3-3, iako je tri puta vodio. Hoffenheim je poveo u 13. minuti, Andrej Kramarić je izveo korner, a Benjamin Hübner glavom trese mrežu. Domaćini su poravnali u 33. minuti, a strijelac je bio švicarski Hrvat Josip Drmić.

Hoffenheim ponovno vodi u 58. minuti nakon što je Kramarić zabio iz penala. No, Borussia Mönchengladbach opet izjednačuje u 72. minuti pogotkom Larsa Stindla. Ipak, minutu kasnije Florian Grillitsch pogađa za novo vodstvo Hoffenheima 3-2. No, ni to nije bilo dovoljno, jer je u 90. minuti stoper Borussije Matthias Ginter zabio za konačnih 3-3.

Bivši hrvatski izbornik Niko Kovač uspješno vodi Eintracht prema Ligi prvaka, što bi bio ogroman uspjeh za klub iz Frankfurta. Eintracht je kod kuće dobio Mainz 3-0, a hrvatski napadač Ante Rebić, koji je za Eintracht igrao do 71. minute, pružio je odličnu partiju.

Domaćini su poveli već u 6. minuti golom Kevina Princea Boatenga. Na 2-0 povisio je Luka Jović u 23. minuti nakon dodavanja Rebića. U 41. minuti Rebić se upisao u strijelce. Nakon prodora kroz sredinu hrvatski nogometaš preciznim udarcem sa 17 metara pogađa gol za konačnih 3-0.

Kramarić je ove sezone u Bundesligi upisao 9 golova i 4 asistencije, a Ante Rebić je ostvario 6 golova i 3 asistencije.

Hamburger, koji se bori za opstanak, je na domaćem terenu protiv Herthe izgubio sa 1-2 te je ostao na predzadnjem mjestu s 18 bodova. HSV nije upisao pobjedu u posljednjih 14 utakmica, a ima najlošiji napad u ligi, koji je zabio samo 19 golova u 27 kola.

Hamburger je u ponedjeljak otpustio trenera Bernda Hollerbacha, koji je na kormilu HSV-a izdržao samo sedam tjedana, a momčad će do konca sezone voditi Christian Titz. Bivši europski prvak (iz 1983. godine) nikada nije ispao iz Bundeslige, ali posljednjih nekoliko sezona morao se boriti za opstanak. Tako je u sezonama 2013/2014. i 2014/2015. opstanak izborio nakon razigravanja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener