Obavijesti

Sport

Komentari 113

Zaustavljena internet prodaja: Ostalo još samo 4000 ulaznica

Zaustavljena internet prodaja: Ostalo još samo 4000 ulaznica
32

Luku Modrića volimo iznad svega, a susret će riješiti Nikola Vlašić. Deset godina čekamo reprezentaciju na Poljudu, hvala savezu što su nam omogućili, pričaju navijači koji od jutra stoje u redovima za ulaznice

VIDEO

Nekoliko sati uoči početka prodaje ulaznica za važnu utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije protiv Mađarske 10. listopada na Poljudu formirao se red ispred blagajni u Spaladium Areni, a sve osigurava interventna policija s nekoliko "marica". Već oko 10 sati počeli su se formirati redovi, a oko 12 sati, kad je počela prodaja red je bio 300 metara!

Ostalo je još nešto više od 4300 ulaznica, a organizatori su zaustavili prodaju ulaznica putem interneta kako bi ih ostalo dovoljno za blagajne. Za očekivati je da će do 18 sati sve ulaznice biti rasprodane.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

11:41

"Vatreni" se nakon četiri i pol godine vraćaju u Split nakon dugih pregovora između Grada Splita, Hajduka i HNS-a. Hajduk je prešutno odobrio dolazak reprezentacije, ali se izuzeo iz organizacije utakmice.

Pretprodaja ulaznica počela je u 12 sati na blagajnama Spaladium Arene (radnim danom od 12 do 18 sati) te putem interneta. Traje do 6. listopada. Ukupno je u prodaji 33.977 ulaznica.

- Zadnji put sam bio na reprezentaciji na Poljudu bio protiv Nizozemske, ima više od deset godina.Hvala savezu što je omogućio da reprezentacija opet igra na Poljudu. Najviše volim Luku Modrića, a Mađare će riješiti Nikola Vlašić - priča nam navijač dok čeka u redu za ulaznice.

Odmah do njega stoji još jedan stariji gospodin, odjeven u majicu protiv saveza.

- Primjerice, ako ne volim predsjednika Vlade, to ne znači da ne volim cijelu Hrvatsku. Ne slažem se sa postupcima i radom saveza, ali iznad svega volim Hrvatsku. Očekujem da će Poljud biti pun i da će podrška biti sjajna, pjevat će se hrvatske pjesme.

Ulaznica za sjevernu tribinu stoji 100 kuna, za istočnu 150, a za zapadnu 200 kuna u pretprodaji. Nakon toga cijene rastu na 125, 200 odnosno 250 kuna. U prodaji su i ulaznice za utakmicu protiv Walesa u Cardiffu po 260 kuna.

Redovi pred blagajnama bili su više od 300 metara, svi žele na Hrvatsku.

- Ma, nitko se više ni se sjeća kad smo posljednji put gledali reprezentaciju u Poljudu. Bio sam na utakmici protiv Gruzije 2011. i veselim se što ću opet naše dečke gledati u Splitu. Nadam se da će sve biti u redu, čekao sam više od dva sata u redu - pričaju nam navijači, presretni što će 10. listopada pun Poljud pozdraviti viceprvake svijeta. 

Poznat je i raspored reprezentacije u tjednu koji će provesti u Splitu. Okupljanje pred konferencije i boravak reprezentacije planiran je u ponedjeljak, 7. listopada u hotelu Le Meridien Lav, dok će "vatreni" trenirati u Omišu. Jedina aktivnost na Poljudu bit će trening i konferencija za medije dan uoči utakmice.

- Split je zaslužio da reprezentacija češće dolazi. Dolazim iz Maljkova pored Sinja i jedva čekam utakmicu - kažu nam navijači.

Vatrena groznica trese Split. Uh, kakva će atmosfera dočekati Dalića i društvo. Svi, ali baš svi koji su čekali u redu su optimisti, nitko ne sumnja u pobjedu i proslavu pred punim Poljudom. I još nešto, svi su složni u još nečemu - junaku utakmice.

- Nikola Vlašić! Ovo je njegov dom, on će riješiti Mađare!

Vice Mrša iz Splita uzeo je četiri karte.

- Dugo nije bila reprezentacija, bio sam i protiv Nizozemske prije 11 godina. Očekujem dobru atmosferu i pobjedu - rekao je.

- Drago mi je da je Hrvatska došla u Split. Dabogda dolazili svako mjesec dana - rekao je Marijan Prce.

Joško Bušelić iz Tučepa kupio je tri karte za rođaka i nećaka.

- Očekujem pobjedu u sjajnoj atmosferi, bio sam na zadnjoj utakmici protiv Gruzije. Sramota je što je prošlo 14 godina pauze od Danske do Gruzije, a zna se tko je kriv. Znamo da ima problema u odnosima, ali to ne treba rješavati na stadionu. Politika to treba riješiti, a Split zaslužuje da se igra na Poljudu.

Među onima koji su strpljivo čekali u redu bila je i jedna trudnica Slađana Papić.

- Očekujem pobjedu i povratak Marija Mandžukića. U Splitu nisam gledala reprezentaciju, ali jesam u Zagrebu Hrvatska - Srbija, putovala sam i vani...

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S AMEROM GOJAKOM:

Pokretanje videa...

02:58
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 113
VIDEO

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu
Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'
ŠPANJOLSKA LIGA

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'

Kazneni udarac je izveo Budimir, no to je učinio tragično loše. Zaletio se, pa zastao, te nespretno zahvatio loptu koja je jedva došla do Giorgija Mamardašvilija koji ju je samo pokupio