Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Redari, gdje ste? Crna ljepotica prekinula finale pa sama otišla

None Foto: Reuters

Po uzoru na Kinsey Wolansky i Euro U-21 je imao svoju 'streakericu'. Jedna crna ljepotica ušla je neometano na travnjak početkom drugog poluvremena između Španjolske i Njemačke...

Kinsey Wolansky uletjela je na teren tijekom finala Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama i postala planetarno popularna. Njezin Instagram eksplodirao je od novih pratitelja, a ubrzo je i srušen.

Jedna crnka iz Italije također je poželjela povećati broj pratitelja te se poslužila receptom od Wolansky, no ovaj put je ipak bilo nešto manje golotinje.

ŠPANJOLSKA - NJEMAČKA 2-1 Dinamo ima europskog prvaka! Olmo i 'furia' srušili Nijemce...

Naime, na početku drugog poluvremena utakmice finala Eura U-21 između Španjolske i Njemačke (2-1), jedna djevojka uletjela je neometano na teren, dok su zaštitari mirno stajali ispred tribine. Nakon što je osjetila travnjak i malo prošetala, odlučila se vratiti na svoje mjesto kao da se nije ništa dogodilo. 

Foto: Reuters

Na televiziji je nismo mogli vidjeti jer je kamermani nisu snimili, ali zato jesu fotoreporteri pored kojih crna ljepotica nije prošla nezamijećeno. No ona je bila ipak nešto pristojnije obućena u odnosu na svoju kolegicu Kinsey.

KOMENTAR Maestro Olmo! Od nepoznanice je postao ljubimac Španjolske...

Hoće li i njoj narasti popularnost kao Kinsey Wolansky, ne znamo, ali i ona je dobila svojih pet minuta slave i pokazala svoje atribute. 

 

 

Komentari (44)
  • Valjda je nitko od igrača nije silo..vao u tih par sekundi što je provela na terenu...umjesto da ovu curu gledamo kao umjetnicu, mi je gledamo kao seksualni objekt.. Sram nas može biti! Jelena Februar, regiraj #spasi je

    30. 6. 2019,   23:26
  • Zakaj meni ne uleti jedna takva u dvorište.

    30. 6. 2019,   23:18
  • Dobri zadnji farovi kaj je je

    30. 6. 2019,   23:43