Obavijesti

Sport

Komentari 27

Harry otkrio tajnu legendarne fotke: Objašnjavao sam taktiku

Harry otkrio tajnu legendarne fotke: Objašnjavao sam taktiku
1

Jedan od trenera u klubu je vikao na Prosinečkog kako je lijen, da se ne želi vraćati natrag. Rekao sam mu da ni ne mora, treba mu samo dati loptu i on će uraditi ono što drugi ne mogu niti zamisliti, kaže Redknapp

VIDEO

Veliki engleski menadžer Harry Redknapp nalazi se u Hrvatskoj u Umagu. Čovjek koji je u karijeri trenirao brojne Hrvate u Umagu je održao predavanje o tehnologiji i nogometu.

- Hrvatima trenutačno ide sjajno u kvalifikacijama za SP. Uvijek se plasiraju na velika natjecanja i dobro igraju. To je nevjerojatno s obzirom na veličinu ove zemlje. Mala zemlja koja daje sjajne igrače. To su sve odlični nogometaši i tehničari. Meni je to fantastično. Veliki sam vaš navijač i kad nema Engleske navijam za Hrvatsku.

Redknapp je uvijek imao poseban odnos s hrvatskim igračima.

- Svi hrvatski igrači koje sam doveo bili su fantastični nogometaši i k tome krasni ljudi. To uvijek govorim svima u Engleskoj kad pitaju koga sam najviše volio trenirati. Trenirao sam osmoricu Hrvata i svi su bili fantastični. Bili su sjajni nogometši i ljudi. Ni s jednim nisam imao problema.

Dotakao se i nekih od njih.

- Modrić je svjetska klasa, top je igrač i jedan od najboljih na svijetu. Kranjčar je trenutno u Glasgowu koji je veliki klub, on je odličan, sjajan je tehničar kao i Luka.

Ovom prilikom Redknapp je otkrio i tajnu legendarne fotografije koja svako malo osvane u medijima. Na njoj Luki Modriću pred nosom drži srednji prst.

- Ispalo je malo nezgodno, ali nisam bio ljut na Luku niti ga vrijeđao srednjim prstom. On je toliko dobar igrač da se na njega ne mogu ljutiti. Srednjim prstom pokazivao sam mu gdje mora stajati, iza središnjeg igrača - objasnio je Harry.

Prisjetio se i anegdote s Prosinečkim u Portsmouthu.

- Prosinečki je jedan od najboljih igrača koje sam ikada vidio. Jedan od trenera u klubu je vikao na Prosinečkog kako je lijen, da se ne želi vraćati natrag. Ja sam rekao da ni ne mora, njemu samo treba dati loptu i on će s njom uraditi ono što drugi ne mogu niti zamisliti.

Smatra kako će se Vatreni bez problema plasirati na Svjetsko prvenstvo i da bi tamo mogli napraviti veliki rezultat.

- Hrvatska će sigurno otići na Svjetsko prvenstvo. Tamo će biti jako opasni, jer kada imaju svoj dan oni mogu dobiti bilo koga na svijetu.

Za kraj je prokomentirao i gol tehnologiju.

- Gol tehnologija je odlična stvar, sada sudac nakon bilo koje dvojbe samo može pogledati što se dogodilo i situacija je odmah riješena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom